Ovogodišnji BRIT Awards ide pred publikom uživo kao vladin COVID-19 pilot projekt

Dvije i pol tisuće ljudi prisustvovat će britanskoj dodjeli glazbenih nagrada idućeg mjeseca.

Dua Lipa će nastupiti na ovogodišnem BRIT Awardsu (Foto: Wikipedia)

Prošli mjesec objavljeno je da Velika Britanija planira desetak testnih događaja tijekom travnja i svibnja kako bi isprobala ideju o okupljanju bez fizičkog distanciranja.

BRIT Awards je proglašen jednim od tih događaja, a isti je sada potvrdio da će se na svečanosti 2021. pojaviti 2500 ljudi, dok će se besplatne ulaznice nudit i zdravstvenim radnicima na prvoj liniji. Publika neće trebati nositi maske i paziti na međusobnu fizičku distancu tijekom dodjela, ali svatko će morati pokazati negativan test prije nego što mu se odobri ulazak.

Govoreći o vijestima, Dua Lipa nominiran za BRIT Awards i koja će nastupiti te večeri, rekla je: „Prošla i ova godine su bile teške godine za sve i oduševljena sam što ću te večeri odati počast ključnim zdravstvenim radnicima – herojima koji su se brinuli za nas dobro za svo ovo vrijeme i dalje to čine. Oni su jednostavno inspiracija. BRIT Awards su uvijek posebne i ovo će doista biti noć za pamćenje.”

Geoff Taylor, izvršni direktor BRIT-a i BPI-a, dodao je: „Ovogodišnje BRIT Awards jedna su od najznačajnijih u povijesti. Ne samo da ćemo slaviti briljantnu glazbu i umjetnike koji su nam pomogli u pandemiji, već se nadamo da ćemo pružiti put za povratak glazbe uživo koja je obožavateljima i umjetnicima tako jako nedostajala. I kao zahvala ključnim zdravstvenim radnicima koji su držali našu zemlju u teškim vremenima, pozivamo ih da budu naša publika za prve nastupe uživo u O2 Areni po prvi put u više od godinu dana.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X