Ovogodišnji BRIT Awards ide pred publikom uživo kao vladin COVID-19 pilot projekt

Dvije i pol tisuće ljudi prisustvovat će britanskoj dodjeli glazbenih nagrada idućeg mjeseca.

Dua Lipa će nastupiti na ovogodišnem BRIT Awardsu (Foto: Wikipedia)

Prošli mjesec objavljeno je da Velika Britanija planira desetak testnih događaja tijekom travnja i svibnja kako bi isprobala ideju o okupljanju bez fizičkog distanciranja.

BRIT Awards je proglašen jednim od tih događaja, a isti je sada potvrdio da će se na svečanosti 2021. pojaviti 2500 ljudi, dok će se besplatne ulaznice nudit i zdravstvenim radnicima na prvoj liniji. Publika neće trebati nositi maske i paziti na međusobnu fizičku distancu tijekom dodjela, ali svatko će morati pokazati negativan test prije nego što mu se odobri ulazak.

Govoreći o vijestima, Dua Lipa nominiran za BRIT Awards i koja će nastupiti te večeri, rekla je: „Prošla i ova godine su bile teške godine za sve i oduševljena sam što ću te večeri odati počast ključnim zdravstvenim radnicima – herojima koji su se brinuli za nas dobro za svo ovo vrijeme i dalje to čine. Oni su jednostavno inspiracija. BRIT Awards su uvijek posebne i ovo će doista biti noć za pamćenje.”

Geoff Taylor, izvršni direktor BRIT-a i BPI-a, dodao je: „Ovogodišnje BRIT Awards jedna su od najznačajnijih u povijesti. Ne samo da ćemo slaviti briljantnu glazbu i umjetnike koji su nam pomogli u pandemiji, već se nadamo da ćemo pružiti put za povratak glazbe uživo koja je obožavateljima i umjetnicima tako jako nedostajala. I kao zahvala ključnim zdravstvenim radnicima koji su držali našu zemlju u teškim vremenima, pozivamo ih da budu naša publika za prve nastupe uživo u O2 Areni po prvi put u više od godinu dana.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X