Ozzy Osbourne i Elton John imaju zajedničku pjesmu

Legendarni Ozzy Osbourne objavio je novu pjesmu ‘Ordinary Man’ na kojoj mu se pridružio i Elton John. Novi album ‘Ordinary Man’ izlazi 21. veljače.

Ozzy Osbourne ‘Ordinary Man’

„Ordinary Man” će biti Ozzyjev prvi solo album nakon gotovo deset godina. Prije ove pjesme otkrio je još dvije: „Under The Graveyard” i „Straight To Hell” na kojoj mu se pridružio Slash iz „Guns N´ Roses.

Ozzy kaže kako se zabavljao i uživao radeći na albumu i da je album puno drukčiji od ostalih albuma: „Snimili smo ga brzo, što nisam napravio od prvog albuma Black Sabbatha.”

Album će biti dostupan u nekoliko verzija (CD, vinil…). Najavljeno je da će fizička izdanja imati i jedinstveni kod, a sretnici će imati priliku osvojiti više od 300 nagrada (Više o tome na www.ozzy.com).

Album je snimljen u Los Angelesu, a ekipu iz snova čine: producent Andrew Watt na gitarama, Duff McKagan (Guns N’ Roses) na basu i Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) na bubnjevima. Među gostima i suradnicima su i Elton John, Post Malone i Tom Morello.

„Sve se poklopilo”, komentira Ozzy goste. „Slash mi je dragi prijatelj baš kao i Elton. Kad sam pisao „Ordinary Man”, podsjetilo me na jednu staru Eltonovu pjesmu i rekao sam Sharon: „Pitam se bi li otpjevao pjesmu”. Pitali smo ga i pristao je i pjevati i svirati klavir.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X