Ozzy Osbourne otkazao cijelu američku turneju, pjevač se bori s Parkinsonovom bolesti

‘Toliko sam zahvalan što su svi bili strpljivi zbog ovog sranja koje mi se dogodilo. Nažalost, neću moći doći u Švicarsku na liječenje do travnja, a liječenje traje šest-osam tjedana’, izjavio je Ozzy Osbourne povodom otkazivanja turneje.

Ozzy Osbourne (Foto: Wikipedia)

Ozzy Osbourne otkazao je cijelu turneju po Sjevernoj Americi 2020., koja je već bila predviđena kao nastavak koncerata otkazanih prošle godine. Legenda heavy metala umjesto toga će iskoristiti vrijeme za liječenjem u Europi, nakon nedavne objave da se bori protiv Parkinsonove bolesti.

Otkazivanje turneje dolazi nakon što je Ozzy nagovijestio da se možda neće moći obvezati za predviđene datume u nedavnim intervjuima. Na grammyjevom crvenom tepihu rekao je da će ići na turneju samo ako bude “dovoljno” dobar za nastup na pozornici. Sada, dok su vlasnici ulaznica još spekulirali hoće li se uopće održati sjevernoamerička turneja, Ozzy i njegov tim donijeli su odluku da neće biti sposoban za koncerte.

U izjavi Ozzy je objasnio ovako: „Toliko sam zahvalan što su svi bili strpljivi zbog ovog sranja koje mi se dogodilo. Nažalost, neću moći doći u Švicarsku na liječenje do travnja, a liječenje traje šest-osam tjedana. Ne želim pokrenuti turneju i u posljednjem trenutku otkazati koncerte jer to nije fer prema fanovima. Sad bih radije da svi dobiju povrat novca, a kad dođe vrijeme za turneju Sjevernom Amerikom, svi koji su kupili ulaznicu za koncerte će biti prvi koji su u redu za kupnju novih.”

Osbourne je prvotno trebao krenuti na ovaj dio svoje “No More Tours 2” u svibnju 2019., ali ukinuo je te planove kad je pao kod kuće, oštetivši spojeve metalni šipki koje su mu umetnute u tijelo godinama ranije nakon ATV nesreće. Termini su bili pomaknuti za kraj svibnja 2020., a Marilyn Manson je trebao biti podrška. Sada je sjevernoamerička turneja potpuno otkazana.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X