Pannonian Rock Festival u drugom izdanju seli u Osijek

Osim bolje prometne povezanosti i lakšeg pronalaska smještaja, najveći grad istočne Hrvatske nudi i neusporedivo više sadržaja za posjetitelje festivala.

Pannonian Rock Festival

Nakon uspješno odrađenog prvog izdanja, Pannonian Rock Festival će se od kolovoza 2024. godine održavati na novoj lokaciji, u Katakombama u Osijeku. Datumi ovogodišnjeg izdanja su od 15. do 17. kolovoza.

“Prije svega želimo zahvaliti gradu Osijeku na ukazanom povjerenju i prepoznavanju potencijala Pannonian Rock Festivala,” poručio je organizator. “Osim bolje prometne povezanosti i lakšeg pronalaska smještaja, najveći grad istočne Hrvatske nudi i neusporedivo više sadržaja za posjetitelje festivala. Kao i do sada, posjetiteljima će biti omogućeno kampiranje i parking u neposrednoj blizini festivalskog prostora. Pješčana plaža na obali rijeke Drave, Copacabana, zajedno s tuševima i toaletima nalazi se u neposrednoj blizini koncertnog prostora, kao i bazeni.”

“Dobar dio programa je već potvrđen, tu je poljski Vader i brazilska Nervosa uz potporu hrvatskih i regionalnih snaga koje predstavljaju Đubrivo, Cold Snap, War-Head, Noctiferia, Infest, Evil Blood ali i po običaju bendovi iz cijele Europe (Portugal, Italija, Francuska). Kao i prošle godine u 3 dana nastupit će preko 20 izvođača, a festival će naknadno najaviti još nekoliko izvođača, od čega jednog headlinera,” kažu organizatori.

Limitirani broj od 150 super-early-bird ulaznica bit će u prodaji od 15.02. do 05.03. ili do isteka zaliha.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X