Park Orsula Music Festival u Dubrovnik dovodi The Tiger Lillies

Udruga Ambient Croatia na jedinstvenoj lokaciji Parka Orsula u Dubrovniku treću godinu za redom organizira Park Orsula Music Festival.

Park Orsula Music Festival

Od polovice lipnja do kraja kolovoza kroz Festival će prodefilirati mnoga vodeća glazbena imena iz regije: Vlatko Stefanovski Trio, Goran Bare i Majke, Vlada Divljan & Ljetno Kino, Goribor, Meri Cetinić, Dječaci, Sevdah Takht Damira Imamovića, Teofilovići & Miroslav Tadić, Neno Belan & Fiumensi, Svadbas, General Woo, Zdenka Kovačiček, Damir Kukukuzović Gipsy Swing Quartet, Vasil Hadžimanov Band i drugi, a posebno se najavljuje nastup britanske grupe The Tiger Lillies te Alexa Barcksa, jednog od utemeljitelja berlinske grupe Jazzanova.

The Tiger Lillies (Foto: Atelieri O.Haapala)

Udruga Ambient Croatia 8 godina radi na projektu stvaranja unikatne ljetne glazbene pozornice. Na lokalitetu Sv.Orsula krenuli smo u uređivanje prirodnog amfiteatra koji može primiti više od 500 gledatelja predhodno uredivši arheološki lokalitet i crkvicu iz 14 stoljeća koja je 200 godina ležala zaboravljena i obrasla. Lokalitet je smješten na brdu iznad Grada, na strmoj hridi 200m iznad mora sa koje se pruža jedan od najljepših pogleda na gradske zidine i okolni akvatorij. Prije dvije godine na festivalu su nastupila značajna imena kao što su Rundek Cargo Trio, Tamara Obrovac, Mostar Sevdah Reunion, Radojka Šverko, Rambo Amadeus, Edo Maajka i Frenkie, S.A.R.S., Elemental i drugih.

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X