Park Orsula Music Festival u Dubrovnik dovodi The Tiger Lillies

Udruga Ambient Croatia na jedinstvenoj lokaciji Parka Orsula u Dubrovniku treću godinu za redom organizira Park Orsula Music Festival.

Park Orsula Music Festival

Od polovice lipnja do kraja kolovoza kroz Festival će prodefilirati mnoga vodeća glazbena imena iz regije: Vlatko Stefanovski Trio, Goran Bare i Majke, Vlada Divljan & Ljetno Kino, Goribor, Meri Cetinić, Dječaci, Sevdah Takht Damira Imamovića, Teofilovići & Miroslav Tadić, Neno Belan & Fiumensi, Svadbas, General Woo, Zdenka Kovačiček, Damir Kukukuzović Gipsy Swing Quartet, Vasil Hadžimanov Band i drugi, a posebno se najavljuje nastup britanske grupe The Tiger Lillies te Alexa Barcksa, jednog od utemeljitelja berlinske grupe Jazzanova.

The Tiger Lillies (Foto: Atelieri O.Haapala)

Udruga Ambient Croatia 8 godina radi na projektu stvaranja unikatne ljetne glazbene pozornice. Na lokalitetu Sv.Orsula krenuli smo u uređivanje prirodnog amfiteatra koji može primiti više od 500 gledatelja predhodno uredivši arheološki lokalitet i crkvicu iz 14 stoljeća koja je 200 godina ležala zaboravljena i obrasla. Lokalitet je smješten na brdu iznad Grada, na strmoj hridi 200m iznad mora sa koje se pruža jedan od najljepših pogleda na gradske zidine i okolni akvatorij. Prije dvije godine na festivalu su nastupila značajna imena kao što su Rundek Cargo Trio, Tamara Obrovac, Mostar Sevdah Reunion, Radojka Šverko, Rambo Amadeus, Edo Maajka i Frenkie, S.A.R.S., Elemental i drugih.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X