Partibrejkers restaurirali video spotove povodom proslave 40 godina karijere

Grupa je priredila neočekivani poklon obožavateljima pred veliki koncert u matičnom gradu.

Partibrejkers ‘Zemljotres’

Povodom 40 godina benda Partibrejkers su sa Muzzik, Banetom Antovićem i Vasilijem Vasićem remasterirali video spotove i televizijske nastupe nastale u posljednja četiri desetljeća. Kompletan remasterirani materijal dostupan je na službenom YouTube kanalu benda.

Video materijali Partibrejkersa svrstavaju se u lektiru regionalnog rokenrola i sada su usklađeni sa novim tehnologijama emitiranja. Tu su “Rođen loš”, “Ludo i brzo”, “Lobotomija”, “Ledeno doba”, “Kreni prema meni”, zatim “Gramzivost i pohlepa”, “Dugo te nema”, “Generacija”, “Da li sam to ja”, “Žurim”, “1000 godina”, “Zemljotres”, “Sitna lova”, “Sirotinjsko carstvo”, “Hoću da znam” i “Ja sam doktor”.

,,Partibrejkers u ranoj fazi karijere nisu imali sreće da imaju adekvatnu video produkciju, kao ni mnogi bendovi iz druge generacije ’80-tih. Restauracijom snimaka koji su pronađeni u različitim privatnim arhivama, ipak je moguće sagledati ovu veličanstvenu karijeru i kroz video singlove. Ovaj posao nije završen, tako da pozivamo vlasnika zanimljivih, zaboravljenih video snimaka Partibrejkersa da se jave i da pokušamo da i te klipove restauriramo i prilagodima HD tehnologiji emitovanja”, kazao je ovim povodom redatelj Bane Antović, te dodaje: ,,MTS – Muzička Televizija Srbije je nakon 30 godina prenela čuvanje vatre, odnosno regionalnog arhiva muzičkog spota, na mlađe – kreativni tim Muzzik TV-a. Iz arhiva MTS-a potiče i neobjavljeni spot ,,Generacija” realizovan krajem devedesetih, a čija premijera se poklopa sa koncertnom proslavom 40 godina rokenrol pravovernosti benda Partibrejkers.”

Partibrejkers 40 godina rokenrola proslavljaju koncertom na otvorenom na Beogradskom sajmu 22. rujna. Podsjećamo, Brejkersi su rođeni početkom kolovoza 1982. godine.

,,Četrdeset godina života i rokenrola proslavićemo na Sajmu sa našom publikom koja nas prati od početka, od sredine i od sada”, najavljuje Zoran Kostić Cane i poziva na koncert povodom ovog značajnog jubileja: ,,Dođite da se vidimo. Uz otežavajuće okolnosti rodimo se ponovo. Budimo zajedno, uživajmo u muzici, ljubavi, toleranciji. Uživajmo u svemu čega nema”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X