Pavle Miljenović objavio singl ‘Arrival’ i datum promocije istoimenog albuma

Jazz gitarist Pavle Miljenović ovog je mjeseca objavio novi album sa svojim Quintetom, imena ‘Arrival’. ‘Arrival’ je i prvi singl s Pavlovog trećeg autorskog albuma, ujedno i drugog albuma s kvintetom, kojeg prati visual art videospot u produkciji CroRec Videa.

Pavle Miljenović (Foto: Croatia Records)

Poznat je i datum te lokacija promocije albuma, a s Pavlom i kvintetom druženje je organizirano u subotu, 4. lipnja, u 18 sati u prostoru Kulturnog centra Mesnička, na adresi Mesnička 12. Svoje utiske i komentare o novom albumu će tom prigodom podijeliti Pavlovi dugogodišnji prijatelji i veliki jazz znalci, Nikica Gilić Davor Hrvoj.

Pavle iza sebe ima dva studijska albuma praćena izvrsnim kritikama i prihvaćanjem publike koja nije samo ograničena isključivo na ljubitelje jazz glazbe. Osim što je vrhunski gitarist, Pavle je i skladatelj koji autorski potpisuje sve kompozicije na albumu, a u njegovim aranžmanima suvremeni jazz zvuči zanimljivo i kompaktno. Na “Arrivalu” su mu se i ovog puta pridružili dugogodišnji suradnici i redom vrsni jazz glazbenici – Saša Nestorović na saksofonu, Hrvoje Galler na klaviru, Zvonimir Šestak na kontrabasu i Borko Rupena na bubnjevima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X