Tavitjan Brothers dobili nagradu Zlatna bubamara

Tavitjan Brothers dvojac je koji je itekako poznat među glazbenicima diljem svijeta. Diran na glasoviru i Garo jr. na bubnjevima, vrhunski su glazbenici koji ove godine obilježavaju trideset godina u glazbi i dvadeset godina umjetničkog rada pod imenom Tavitjan Brothers.

Tavitjan Brothers dobili Zlatnu bubamaru (Foto: promo)

Mike Stern, Dave Weckl, Frank Gambale, Eric Marienthal, Oz Noy, Rhani Krija, Mo Pleasure, Fernando Saundes, Clivia Tanisi, legende su jazz i fusion glazbe s kojima su Tavitjan Brothers surađivali, a upravo za taj projekt na svečanoj dodijeli u Skopju prije nekoliko dana dodijeljena im je nagrada Zlatna bubamara koja je došla kao kruna dosadašnjem radu.

Sinovi legendarnog bubnjara grupe “Leb i sol”, Gare Tavitjana, na hrvatskom tržištu još su 2010. godine predstavili album “Makedonsko srce kuca u 7/8” na kojem su surađivali s najvećim imenima hrvatske glazbe: Josipom Lisac, Željkom Bebekom, Massimom, Ninom Badrić i ostalima. Poklonike ovog zanimljivog spoja jazz, etno i klasične glazbe koji preferiraju Tavitjan Brothers razveselit će činjenica da uskoro spremaju novi album.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X