Pips Chips & Videoclips predstavljaju novi singl ‘Pariz’

‘Pariz’ je prvi najavni singl s nadolazećeg albuma ‘Vesna’.

Pips Chips & Videoclips ‘Pariz’

”Pariz“ je u osnovi ljubavna pjesma, a usput se dotiče i ključnih, većini dobro poznatih pitanja koja traže konkretne odgovore. Zato sam, ne bježeći od odgovornosti, ponudio i neka rješenja koja vam, nadam se, mogu poslužiti nađete li se u konkretnoj frci u konkretnom Parizu”, poručuje Dubravko Ivaniš.

Glazbu i tekst za “Pariz” potpisuje Dubravko Ivaniš, produkciju Ivan Božanić, miks Pavao Miholjević i Jurica Ferina, dok je za likovno rješenje naslovnice bila zadužena Nikolina Ivezić. Režiju za prateći video spot potpisuje Rino Barbir, nagrađivani splitski redatelj sa zagrebačkom adresom, poznat po nizu spotova za Vojka V, dobitnik Porina za najbolji video spot “Ne može” i nagrade ZFF-a za kratki film “Druker“. Glavne uloge u spotu tumače Hrvojka Begović iz ZKM-a i Damir Klemenić IZ Performinunita, kazališta Mala scena i Trešnja, te bivši član Montažstroja.

“Rino je ubio sa spotom. Opet je drugačiji od svega što je radio, nikad se ne ponavlja, a opet to je on, njegov je potpis. Brutalno je prikazan koloplet muško ženskog odnosa, taj leftoverski eros i tragedija istovremeno. Al bez patetike, jer pjesma je zajebancija”, pojašnjava Ivaniš.

“Pariz“ je prvi singl s “Vesne“, novog albuma Pipsa zakazanog za ranu jesen ove godine pod okriljem LAA. Najavni singl dostupan je na svim streaming servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X