‘Pjesma međimurskog zlatara’ promovira album ‘Overflow & Miškina’

Overflow predstavlja novi video spot za aktualni singl ‘Pjesmu međimurskog zlatara’ refrenski poznatiju kao “Mi smo sretni ljudi…”, zarazno optimistični komad kojim bend promovira izlazak albuma ‘Overflow & Miškina’ te koncertnu promociju u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 19. listopada.

Overflow 'Pjesma međimurskog zlatara'

Sedmi album koji je službeno je izašao 5. listopada u izdanju Dallas Recordsa, prvi je Overflowov album na hrvatskom jeziku, a na njemu su uglazbili poeziju iz opusa jednog od najvećih hrvatskih pjesnika – Mihovila Pavleka Miškine.

Video rezonance najnovijeg spot grupe objasnio je pjevač Overflowa Goran Živković Žika: “Video za Pjesmu međimurskog zlatara je bez konkurencije najtopliji i najpozitivniji spot u povijesti Overflowa. Naš dragi mladi prijatelj Dinko Šimac nadmašio je samog sebe još jednom. Spot se gleda zaredom, nekoliko puta i djeluje kao najbolji i najprirodniji antidepresiv. Probajte ga! Veliko hvala svim prekrasnim ljudima koji su posudili svoj osmjeh Miškininoj i našoj pjesmi”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qXL3ocolLzw[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X