Organizatori dva odlična koncerta zakazanih za 14. listopad uskladili satnice

Tko će htjeti pogledati The Thermals i Colina Stetsona u istom danu sigurno je zadovoljan ovakvim ishodom.

Colin Stetson i The Thermals

Zbog velikog interesovanja publike za koncerte 14. listopada američkog bučnog punk/RnR benda The Thermals koji će se održati u klubu Močvara i nastupa eksperimentalnog jazz glazbenika  Colina Stetsona u KSET-u, organizatori Žednog uha i Zavoda za Eksperimentalni Zvuk uskladili  su početak oba koncerta.

Koncert Colin Stetsona u KSET-u počinje točno u 21h,a koncert  The Thermals uz podršku Zagrebačkog benda  Go No Go u klubu Močvara počinje točno u 22h. Zainteresirana publika za oba koncerta imat će dovoljno vremena da nakon koncerta Colin Stetsona stigne na dio nastupa benda Go No Go te u cijelosti doživi nevjerovatno živi nastup benda The Thermals.

Organzatori su povodom postignutog dogovora odlučili nagraditi dva najbrža ljubitelja oba izvođača besplatnim ulaznicama za jedan od koncerata.  U četvrtak 10. listopada prvih dvoje koji kupe ulaznice u Dirty Old shopu u Trtinskoj 22 za koncert The Thermals dobijaju besplatnu ulaznicu za Colin Stetsona i obrtno.

Ulaznice za koncert The Thermals  po pretprodajnoj cijeni od 65 kn mogu se kupiti u Rockmarku, Berislavićeva 13, kao i u Dirty Old shopu, Tratinska 22. Na ulazu će koštati 80 kn.

Ulaznice za koncert Colin Statsona po pretprodajnoj cijeni  od 65 Kn mogu se kupiti u KSET-u i u Dirty Old shopu, Tratisnka 22. Na ulazu će koštati 90 Kn.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X