Pjevaču Grete Van Fleet, Joshu Kiszki, puknuo bubnjić tijekom koncerta

Bend odgađa tri nastupa kako bi pjevaču dali vremena da se oporavi.

Josh Kiszka (foto: Wikipedia)

Joshu Kiszki, pjevaču benda Greta Van Fleet, puknuo je bubnjić tijekom koncerta u Bangoru u Maineu 8. listopada, zbog čega je bend morao odgoditi tri nadolazeća nastupa. Bend je to u ponedjeljak 17. listopada dao do znanja obožavateljima da su koncerti zakazani za Raleigh, Greenville i Jacksonville odgođeni za kasnije datume.

Kao što je Kiszka objasnio u objavi na Instagramu, odgode će mu omogućiti da se oporavi bez nanošenja daljnje štete i utjecaja na više nastupa:

“Našim obožavateljima u Raleighu, Greenvilleu i Jacksonvilleu: teška srca moramo pomaknuti naše nastupe koji su bili zakazani za sljedeći tjedan.

Tijekom našeg posljednjeg nastupa u Bangoru, puknuo mi je bubnjić i nakon daljnje procjene upravo sam saznao da je potrebno više vremena da potpuno zacijeli nego što je isprva očekivano. Blisko surađujem sa svojim timom kako bih osigurao da se dobro odmorim kako bih godinu završio s punom snagom. Radimo na pomicanju ovih koncerata i objavit ćemo nove datume što je prije moguće.

Ogorčen sam što to moram učiniti i ne mogu opisati koliko cijenim ljubav i podršku koju nam pružate svake večeri. Ova objava mi nije laka, ali znajte da je to imperativ kako bih nastavio nastupati.

Hvala vam što ste bili uz nas i u nevoljama i veselim se što ću uskoro vidjeti sva vaša divna lica.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X