Počinje The Converse Rubber Tracks natjecanje

Nakon osam regionalnih gradova i jedanaest besplatnih glazbenih radionica 1. ožujka počinje Converse Rubber Tracks natjecanje.

The Converse Rubber Tracks radionica
The Converse Rubber Tracks radionica

Svi zainteresirani bendovi ili pojedinci, bez obzira na žanr, moći će se prijaviti popunjavanjem online aplikacije i slanjem materijala preko sitea www.converse.hr od 1. do 20. ožujka.

Potom sljedi period online glasovanja, od 23. ožujka do 4. travnja. Glasanjem fanova u najuži krug ulazi 15 bendova od kojih će zatim, žiri izabrati 7, koji će dobiti priliku za snimanje u Studiju M u Novom Sadu.

U žiriju Converse Rubber Tracks natjecanja su Mirela Priselac Remi (Elemental), Vladimir Radusinović Radule (Atheist Rap) i Marko Šelić Marčelo, koji će do 15. travnja proglasiti pobednike.

Izabrani bendovi ili pojedinci ući će u novosadski Studio M 4. svibnja, a imat će priliku snimati pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz New Yorka i “Converse Rubber Tracks“ studija iz Brooklyna.

Izvođači će u Studiju M provesti dovoljno vremena na stvaranju materijala, a zatim i zadržati puno pravo na svoju muziku.

Do sada su kroz besplatne muzičke radionice koje su održane u Beogradu, Splitu, Sarajevu, Nišu, Novom Sadu, Zagrebu, Banjaluci i Skoplju Converse Rubber Tracks takmičenje podržali Atheist Rap, Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips), Sajsi MC, SevdahBaby, Letu štuke, Marčelo, gitarista Saša Friš, glazbeni producent Predrag Pejić, Mirela Priselac – Remi i Luka Tralić – Shot (Elemental), Sopot, Petar Mladenovski (Superhiks) i Jonathan.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X