Počinje Zagreb Beer Fest – Morcheeba otvara četiri dana sjajnog programa

Treći Zagreb Beer Fest počinje u petak 17. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana, a najveći besplatni open air festival u Hrvatskoj objavio je kompletni program festivala, kao i detaljnu satnicu nastupa bendova.

Morcheeba (Foto: promo)

Poznati britanski pop bend Morcheeba vraća se pred zagrebačku publiku upravo prvog dana Zagreb Beer Festa, a njihov koncert je najavljen za 21:30 sati. Grupa Jonathan nastupit će prije njih s početkom u 20 sati, novi sanjivi glazbeni projekt Pocket palma će premijerno nastupiti upravo na pozornici Zagreb Beer Festa u 19:15 sati, Punčke će imati jedan od posljednjih koncerata i počinju u 18 sati, a Haiku Garden će svirati u 17 sati.

Drugi dan festivala, u subotu 18. svibnja festival otvaraju Clone Age i na pozornicu stižu u 17 sati, Rolo će nastupati u 18 sati, Antenat u 19, Rezerve u 20:15 sati, a headlineri večeri Psihomodo Pop na pozornicu ovog sjajnog festivala stižu u 21:30. Grapevine Babies otvaraju ZBF u nedjelju 19. svibnja i sviraju u 17 sati, Electric Octopus na pozornicu stiže u 18 sati, Luce u 19, Svemirko u 20 sati, a Detour nastupa u 21:30. Zadnjeg dana festivala koji je originalno trebao biti prvi, a zbog lošeg vremena se prebacio na ponedjeljak je headliner Urban &4 koji počinje sa svirkom u 21:30 sati. Prije njih nastupit će Boris Štok u 20 sati, J.R. August u 19 sati, ESC Life u 18, a Headoneast u 17 sati.

Zagreb Beer Fest je posljednje tri godine postao jedan od značajnijih glazbenih događanja u Zagrebu. Velika ponuda piva i hrane te odličan glazbeni program i dodatni sadržaji odlična su prilika za sve voljne dobrog provoda da izađu u grad. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X