Ethan Hawke će glumiti u biografiji braće Louvin ‘Satan Is Real’

Ethan Hawke u posljednje vrijeme sve više boravi u svijetu glazbe. Glumio je legendarnog Cheta Bakera, a zatim i kultnog kantautora u lanjskom filmu “Juliet, Naked” te režirao biografiju manje poznatog country glazbenika Blazea Foleyja. Sada će s Alessandrom Nivolom glumiti i u filmu o braći Louvin naslovljenom prema njihovom gospel klasiku “Satan Is Real”,…

The Louvin Brothers “Satan Is Real”

Ethan Hawke u posljednje vrijeme sve više boravi u svijetu glazbe. Glumio je legendarnog Cheta Bakera, a zatim i kultnog kantautora u lanjskom filmu “Juliet, Naked” te režirao biografiju manje poznatog country glazbenika Blazea Foleyja. Sada će s Alessandrom Nivolom glumiti i u filmu o braći Louvin naslovljenom prema njihovom gospel klasiku “Satan Is Real”, prenosi Variety.

Film će režirati Phil Morrison, a pratit će intenzivan odnos Charlieja i Ire Louvin koji je obilježila bratska ljubav, ali i rivalitet. Charlie je živio u skladu s kršćanskim naukom, dok je Ira bio nasilniji, “razbijao bi mandoline na pozornici i divljao.”

Hawke i Nivola imaju namjeru oživjeti ono što se zove “krvnom harmonijom” koja se postiže kada članovi obitelji zapjevaju zajedno. “To je bitan sastojak koji zvuči i divno i nasilno, kakva bi glazba i trebala biti. Agresivno je, električno i začudno. To nije bruklinški folk rock ni country u kojem netko želi ispasti cool. To je seljačka gospel glazba.”

Glumci će uskoro prezentirati film kupcima u Cannesu. Već su snimili neke obrade pjesama The Louvin Brothersa kako bi pokazali kvalitetu i zaintrigirali distributere.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X