Ethan Hawke će glumiti u biografiji braće Louvin ‘Satan Is Real’

Ethan Hawke u posljednje vrijeme sve više boravi u svijetu glazbe. Glumio je legendarnog Cheta Bakera, a zatim i kultnog kantautora u lanjskom filmu “Juliet, Naked” te režirao biografiju manje poznatog country glazbenika Blazea Foleyja. Sada će s Alessandrom Nivolom glumiti i u filmu o braći Louvin naslovljenom prema njihovom gospel klasiku “Satan Is Real”,…

The Louvin Brothers “Satan Is Real”

Ethan Hawke u posljednje vrijeme sve više boravi u svijetu glazbe. Glumio je legendarnog Cheta Bakera, a zatim i kultnog kantautora u lanjskom filmu “Juliet, Naked” te režirao biografiju manje poznatog country glazbenika Blazea Foleyja. Sada će s Alessandrom Nivolom glumiti i u filmu o braći Louvin naslovljenom prema njihovom gospel klasiku “Satan Is Real”, prenosi Variety.

Film će režirati Phil Morrison, a pratit će intenzivan odnos Charlieja i Ire Louvin koji je obilježila bratska ljubav, ali i rivalitet. Charlie je živio u skladu s kršćanskim naukom, dok je Ira bio nasilniji, “razbijao bi mandoline na pozornici i divljao.”

Hawke i Nivola imaju namjeru oživjeti ono što se zove “krvnom harmonijom” koja se postiže kada članovi obitelji zapjevaju zajedno. “To je bitan sastojak koji zvuči i divno i nasilno, kakva bi glazba i trebala biti. Agresivno je, električno i začudno. To nije bruklinški folk rock ni country u kojem netko želi ispasti cool. To je seljačka gospel glazba.”

Glumci će uskoro prezentirati film kupcima u Cannesu. Već su snimili neke obrade pjesama The Louvin Brothersa kako bi pokazali kvalitetu i zaintrigirali distributere.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X