Počinju prijave za 5th Croatian Blues Challenge

Nakon tri zagrebačka te jednog splitskog Croatian Blues Challengea, peto natjecanje hrvatskih blues glazbenika održat će se u pulskom Rock Caffeu od 8. do 10. studenog 2013. U petak, 8. studenog, nastupit će natjecatelji u Solo/duo kategoriji, subota je namijenjena za natjecanje u Band kategoriji, a u nedjelju, 10. studenog, zaljubljenici u blues moći će uživati u nastupima pobjednika u svakoj kategoriji te posebnim gostima.

5th Croatian Blues Challenge

Prijave za 5th Croatian Blues Challenge traju od 26. rujna do 28. listopada u ponoć, a izvođači se prijavljuju putem slijedećeg linka: http://www.croblues.com/prijava.html
Kao i svih prethodnih godina, pobjednik u svakoj kategoriji stječe pravo predstavljati Hrvatsku i udrugu Hrvatske blues snage na krovnom svjetskom blues natjecanju –  30th International Blues Challengeu, koje će se od 21. do 25. siječnja 2014. održati u Memphisu. Pobjednici također imaju priliku nastupiti i na 5th European Blues Challengeu u proljeće 2015. godine. Da hrvatski blueseri imaju što reći na velikoj svjetskoj blues pozornici potvrđuje da su u proteklih pet godina dva od naših predstavnika (Sunnysiders, Delta Blues Gang) ušla u polufinale International Blues Challengea u Memphisu.

Udruga Hrvatske blues snage promiče blues glazbu u Hrvatskoj te okuplja brojne zaljubljenike u blues, glazbenike, novinare, izvođače, agencije, diskografske kuće, klubove… Do sada je organizirala više od 300 koncerata, 4 Zagreb International Blues Festivala, 4 Croatian Blues Challengea, objavila 4 kompilacijska CD albuma, 5 godina zaredom poslala predstavnike u Memphis na International Blues Challenge te tri puta u Berlin i Toulouse na European Blues Challenge. Više o udruzi, Challengeu i bluesu u Hrvatskoj saznajte na: www.croblues.com.
5th Croatian Blues Challenge

Pula, Rock Caffe, 8. – 10.11.2013.

08.11.2013. – Solo/duo kategorija
09.11.2013. – Band kategorija
10.11.2013. – Winners & Guests!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X