Dvostruka Bonamassa doza u Domu sportova

Joe Bonamassa oduvijek je svojim fanovima davao ‘ono nešto više’ i zbog toga je njihov broj iz dana u dan sve veći. Tako i Zagreb dobiva jedan ekstra dodatak na ‘Gitarskom događaju godine. 2. listopada u Domu sportova.

Joe Bonamassa

Mnogi hrvatski, ali i inozemni glazbenici i bandovi tražili su mogućnost da otvore ovaj fenomenalni koncert i zasviraju ispred Joa Bonamasse, no na njihovu nesreću, a na veliku radost fanova, Bonamassa u Zagrebu ima najbolju moguću predgrupu – Joa Bonamassu.

Kako Bonamassa u svojoj bogatoj karijeri ima električnu i akustičnu verziju nastupa, tako će u srijedu 2.10. u Domu sportova hrvatski fanovi dobiti obje izvedbe. Joe Bonamassa u akustičnoj verziji otvorit će koncert za Joa Bonamassu u električnoj verziji.

Znajući za njegov fenomenalni akustični album „An Acoustic Evening at the Vienna Opera House“ za očekivati je sjajnu „predgrupu“ nakon koje nam slijedi Bonamassa u punoj snazi!

Ulaznice po cijeni od 300 kuna u mogu se nabaviti u Eventim ticket shopovima u Jurišićevoj 2 i u Arena centru, CD shopu Dancing Bear, Dirty Old Shopu, Mega Muzici, Rockmarku te na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X