pocket palma ima novi singl i video spot ‘Zauvijek’

Nakon velikog hita ‘Daleki poljupci’, kojim je popularni synth-pop duo pocket palma najavio svoj nadolazeći drugi studijski album, Anja Papa i Luka Vidović donose jednu nostalgičnu priču o prekidu bliskog odnosa.

pocket palma ‘Zauvijek’

“Kao što je slučaj s većinom naših pjesama, ‘Zauvijek’ je jedna jako nježna i nostalgična pjesma koja govori o završetku jednog odnosa, ali na lijep i pozitivan način. U nama izaziva mali tračak nade umjesto tjeskobe koja se uobičajeno veže za takve situacije, a prekid smo zapravo usporedili s motivom kiše koja dolazi i prolazi kao ljetni pljusak, a i sama pjesma ima poprilično ljetni zvuk. Spot je ponovo radio naš Benjamin Strike i ovaj put smo se poprilično namučili sa snimanjem koje se rastegnulo na nekoliko mjeseci zbog vremenskih uvjeta. U ovoj cijeloj priči pridružili su nam se Roko i Corina – prekrasan par koji nam je pomogao pretočiti našu priču u nostalgičan filmski spot. Nadamo se da će ovaj singl svima donijeti bar malo topline i sunca, taman pred ljeto”, o novoj pjesmi ispričali su Anja i Luka.ž

“Zauvijek” prati video spot koji je snimio dugogodišnji suradnik pocket palme, redatelj i fotograf Benjamin Strike: “Ova je pjesma zapravo trebala biti najavni singl drugog albuma pocket palme, no snimanje spota je bio vremenski dosta izazovan pothvat koji se odužio na nekoliko mjeseci. Prvo smo se namučili tražeći par koji bi glumio u videu, a nakon što smo ih pronašli zaredali su se kišni dani, tako da smo snimanje scena tempirali u jedine dane u kojima ne bi bilo padalina. Kao i uvijek kad je riječ o pocket palmi, snimanje je bilo zabavno i neopterećeno, a mene jako veseli što će Roku i Corini, – našem paru iz spota – ovo biti lijepa uspomena.”, rekao je Benjamin.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X