pocket palma, Luce i Filip Pavić poklanjaju božićni ‘Drop of Comfort Sessions’

Synthwave projekt pocket palma zajedno s fotografom i snimateljem Benjaminom Strikeom, daruje posebno božićno izdanje sve popularnijih ‘Drop of Comfort Sessions’ na kojima su im se ovog puta pridružili Luce i Filip Pavić.

Pocket palma ‘Drop of Comfort Sessions – Christmas Edition’

Kanal koji je prvotno bio pokrenut kao kapljica utjehe ljudima u doba izolacije tijekom prvog vala virusa, nastavlja s radom i u aktualnom “drugom valu”, a glazbena utjeha možda nikada nije bila potrebnija nego u neobično blagdansko vrijeme koje je pred nama.

Sjajni mladi kantautori Luce i Filip Pavić zajedno su izveli božićni klasik “Silent Night”:

“Bio mi je veliki gušt doći ponovo na Drop of comfort session, jer su dečki odlični u tome što rade, a i uvijek bude super zafrkancija i opuštena atmosfera. Ovaj put mi je u pomoć priskočio moj prijatelj i gitarist Filip Pavić, s kojim sam izvela božićnu “Silent night”. Dali smo joj jedno novo, malo drugačije ruho i naravno nadamo se da će se ljudima svidjeti.”, ispričala je oduševljena Luce.

“Veliko je zadovoljstvo surađivati s ljudima koji su stvarno talentirani, strastveni i kreativni u onome što rade, a to se definitivno može reći za Luku i Benjamina, dvojac koji stoji iza divnog projekta Drop of Comfort. Posebno mi je drago da su dečki ovaj put, nakon naših zasebnih gostovanja, pozvali moju dugogodišnju prijateljicu i glazbenu suradnicu Luce i mene da skupa s njima pripremimo ovo malo božićno iznenađenje. Jako smo se zabavili radeći na ovome i jedva čekam sljedeću priliku za suradnju i druženje!”, rekao je Filip.

Drugi dio Drop of Comfort Sessionsa je je obrada Whamove “Last Christmas”, jedne od omiljenih božićnih pjesama koju je otpjevao pocket duo – Anja i Luka. “Zajedno s Benjaminom smo došli na ideju da malo uljepšamo ovo božićno vrijeme s par božićnih covera. Za pocket palmu sasvim logičan odabir bio je Wham! hit “Last Christmas” u kojem se ponovno vraćamo u 80-e, period u kojem se osjećamo kao kod kuće. Nevjerojatno nam je drago da smo mogli sudjelovati s Luce i Filipom jer su oboje toliko talentirani i vjerujemo da će svima uljepšati ove dane pred Božić”, ispričali su Anja i Luka.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X