Kreće crowdfunding za underground spektakl Cure i Dečka

Dana 23. siječnja 2021. u 16 sati započinje 24 sata non stop live glazbe, miks žanrova i instrumenata, slušanja i uvažavanja.

Cura i dečko (Foto: Andrea Kovač)

Oni ne odustaju. Cura i Dečko, power-couple domaće underground scene, još jednom razbija formu i dovode se do granica izdržljivosti – za glazbu! Budi dio priče, donacijom podrži organizaciju, jer siječanjski će 24-erosatni performans ovoga puta stvoriti zajednica, i to crowdfunding kampanjom “24 sata zajedno”.

“Najluđi izlazak posljednjih je nekoliko mjeseci onaj u dućan, ili šetnja psa, a kavice se piju preko videochata. Kao što sada introverti pomažu ekstrovertima, pogubljenima u ovom “novom normalnom”, mi se kao kreativci osjećamo odgovornima da damo sve od sebe da sokovi ekspresije i avanture i dalje divljaju!”

Ovo nije obična donacija – Cura i dečko pripremili su obilje unikatnih poklona, iskustava i umjetničkih dijela kojima nagrađuju vaš dar. Objavljena je Crowdfunding kampanja sa svim informacijama o ovom jedinstvenom događaju, ako te zanima koji glazbenici sudjeluju, trk na link! Kampanja kreće 16.12., a važno je napomenuti kako ovim projektom zajednica prosperira u doba pandemije, jer sav novac prikupljen namijenjen je glazbenicima, tehničarima i ostalom osoblju koji svojom ljubavlju stvaraju ovaj performans jedinstven na svijetu.

“Za ugodnu je improvizaciju najvažnije slušati, a vi nas slušate i plešete s nama već 5 godina! Želimo postati više od prijatelja i učiniti nešto ludo i lijepo – zajedno!”, poručuju Cura i dečko.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X