Podijelili smo ulaznice za koncert Deep Purplea u Zadru

15. srpnja, na parkiralištu Jazine, u sklopu ZadaRocka, ambicioznog projekta koji će u Zadar dovesti velika imena rock-scene svake godine, nastupit će rock legende Deep Purple i Gibonni – koji je s Deep Purple na zajedničkoj mini turneji. POdijelili smo 2×2 ulaznice.

Deep Purple i Gibonni - ZadaRock

Po dvije ulaznice su osvojili Ivana Katulić iz Velike Gorice i Alen Marošević iz Županje. Karte će ih čekati na ulazu na koncert od 19 sati. Čestitamo!

Jedan od najaktivnijih i najdugovječnijih hard rock bandova, britanski Deep Purple, koji je kroz gotovo četiri i pol desetljeća utjecao na niz bendova i generacija, nastupit će na prvom ZadaRocku, Koncertom u sklopu turneje povodom zadnjeg albuma “Now What”, prepoznatljivim će pjesmama poput davnih, ali nezaboravljenih hitova “Smoke on the water”, “Into the fire”, “Perfect strangers”, obožavatelje na ZadaRock open airu na Jazinama podsjetiti na prve taktove njihovih uspješnica uz koje su odrastali.

Popularni Gibo koji je “vršnjak” s bandom Deep Purple, i sam je nekada “plovio” heavy metal vodama. Naime, osnivač je i prvi pjevač “Osmog putnika”, a pjevao je i u sastavu “Divlje Jagode”.

Ulaznice za ZadaRock koštaju će 290 kuna.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X