Pogledajte finalni koncert s najveće američke stadionske turneje Metallice

Posljednji koncert turneje po SAD-u i Kanadi uživo se mogao pratiti uživo na streaming u srijedu, a nakon toga se u cijelosti može pogledati i poslušati na YouTube kanalu Metallice.

Metallica u Edmontonu (Izvor: Metallica TV/Youtube)
Metallica u Edmontonu (Izvor: Metallica TV/Youtube)

Metallica je završila ovoljetnu turneju na matičnom kontinentu u Edmontonu u kanadskoj državi Alberta. Turneja na kojoj Metallica promovira prošlogodišnji studijski album “Hardwired… to Self-Destruct” u međuvremenu je dobila epitet najveće stadionske turneje u povijesti benda, ujedno i prve sjevernoameričke turneje nakon dugih osam godina. Započela je u svibnju na M&T Bank Stadiumu u Baltimoreu.

Produkcijski gledano, to je također bio najveći dosadašnji koncertni iskorak benda. Koncertna oprema prevožena je u konvojima od 48 šlepera, a na pozornici je bilo prisutno 40 tisuća zvučnika, 83 laserska čvorišta, bina je sadržavala kružno šetalite, kao i još jednu malu dodatnu pozornicu. Za izgradnja svake pozornice na turneji produkciji je bilo potrebno tri dana.

Metallica 2. rujna započinje europsku turneju koncertom u Royal Areni u Copenhagenu u Danskoj, a na starom kontinentu će se zadržati sve do 11. svibnja 2018. kad će je okončati u Hartwall Areni u Helsinkiju u Finskoj. Hrvatskoj publici najbliži koncert održat će se 31. ožujka u bečkoj Stadthalle u Austriji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X