Pogledajte Konstraktin ludi spust niz tobogan kojim je otvorila koncert i Ljeto u MSU

Na upečatljiv način tvoreno je 11. izdanje Ljeta u MSU.

Konstrakta na Ljetu u MSU (foto: Lucija Očko / Muzika.hr)

Ovogodišnje izdanje Ljeta u MSU imalo je spektakulrano otvorenje. Prvi je to put da se neki izvođač u Zagrebu spustio skoro direktno na pozornicu niz tobogan. Članovi Konstraktinog benda Zemlja gruva svirali su uvodnu dionicu “Novo, bolje” i stihove “Evo sad će, evo sad će, evo sad će”, a Konstrakta se zatim spustila niz otvoreni tobogan Muzeja Suvremene Umjetnosti pred mnogobrojnu zagrebačku publiku i tako na spektakularan način otvorila koncert.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Cepelin Media d.o.o. (@cepelin_mpe)

Publika je od regionalne zvijezde dobila i više od očekivanog, stand-up show, posebne isječke pjesama koje do sada publika još nije čula i fantastičan koncert u pratnji benda Zemlja gruva. Reakcije publike koja je ludovala na svaku pjesmu dovoljno su govorile o kvaliteti i dometu njezinih pjesama.

Konstrakta na Ljetu u MSU (foto: Lucija Očko / Muzika.hr)

Ana Đurić Konstrakta dala si je oduška i pružila publici vibe i muvanje kakvo sigurno dugo nisu doživjeli. Skrenula je pažnju i sjajnim performansima spretno uklopljenima u strukturu koncerta i pop pjesama te oduševila koreografijom i nastupom kao što to i inače radi. Ne treba to više nikoga čuditi jer je baš iz tog razloga na Eurosongu i osvojila nagradu Marcel Bezansson koja je službeno priznanje za najbolju umjetničkoj izvedbi.

Publika je jednoglasno pjevala i skakala na najveće hitove, a s posebnim se guštom pjevala pjesma “In Corpore Sano” s kojom je Konstrakta 2022. godine osvojila čitavu europsku scenu. Publika je napamet znala i svaki stih nove pjesme “Novo, bolje”, kojom se ove godine predstavila na natjecanju za Eurosong.

Konstrakta na Ljetu u MSU (foto: Lucija Očko / Muzika.hr)

“Ovo je imperativ, mi se jednostavno moramo zabavljati i moramo se opuštati”, izjavila je Konstrakta usred koncerta i izazvala oduševljenje.

S obožavateljima se fotografirala skoro cijelih sat vremena nakon koncerta, a veliki koncert u Zagrebu poslužio je Konstrakti kao odlično zagrijavanje u ljetnu koncertnu sezonu i za njezin vrhunac – najveći koncert u karijeri koji će održati 19. rujna u beogradskom Sava centru. Svi oni koji su propustili zagrebački koncert moći će Konstraktu ponovno u Hrvatskoj slušati već ovoga ljeta, 20. srpnja na plaži Medane na Krku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X