Pogledajte prvu epizodu ‘Kulturnog štaba’ s Yayom

Gost emisije je urednik našeg portala Zoran Stajčić.

Kulturni štab

Jadranka Ivaniš, umjetnica i pjevačica poznata i pod umjetničkim imenom Yaya, iz uloge predvodnice benda Jinx, ulazi u voditeljsku ulogu prve emisije novopokrenutog kanala Vida – “Kulturni štab”.

U prvoj emisiji autorice Jelene Svilar, Yaya razgovara sa Zoranom Stajčićem glavnim urednikom portala Ravno do dna o glazbi koju ne možete čuti na mainstream medijima i o tome postoje li danas uopće glazbeni urednici, prave glazbene top liste ili su sve to preuzele robotizirane napunjene playliste. Kako je nova generacija kantautora, glazbenika odlučila sama se izboriti za svoju vidljivost i dostupnost publici, pogledajte u prvoj epizodi Kulturnog štaba.

U prvoj epizodi Kulturnog štaba možete vidjeti i dijelove tribine “Desetljeće bunta protiv mraka – što se događalo na srpskoj sceni 1990-ih” koju je organizirao naš portal kao prvu u nizu tematskih glazbenih tribina prepoznavanja, razmjene i suradnje. Sljedeća tribina iz tog niza uslijedit će već za dva tjedna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X