Popečitelji objavili snimak jedinog koncerta održanog od početka pandemije dosad

Prošlo je skoro godinu dana od kako su koncertne bine utihnule zbog pandemije koronavirusa. Publika i glazbenici i dalje čekaju i nadaju se boljim danima i povratku u koncertne prostore. Krajem kolovoza prošle godine srpski bend Popečitelji su ipak dobili priliku održati koncert u Kragujevcu. Ovaj koncert je organizirao SKC Kragujevac u njihovoj ljetnjoj bašti poštujući sve propisane mjere u tom trenutku.

Popečitelji (Foto: promo)

„Kao što ljudi znaju mi smo bend koji živi za nastupe uživo. U karijeri nismo nikada pravili duže koncertne pauze, tako da je ovaj koncert u tom trenutku imao poseban emotivni naboj za nas. Te noći smo imali priliku da zajedno sa publikom na trenutak zaboravimo na to što nam se dešava i prepustimo se onome šta treba da radimo, a sprečeni smo evo skoro godinu dana. Iskreno se nadamo što bržoj normalizaciji života i koncertnih aktvnosti, a naše misli su uz sve žrtve ovog „prljavog malog virusa” kako ga je nazvao Iggy Pop”, zzjavio je ovom prilikom Saša Furunović.

Koncert je snimljen u produkciji SKC-a Kragujevac, a bend planira objaviti i live album s ovog nastupa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X