Porin za Johnnyja Wintera

Nakon tri godine Johnny Winter ponovo dolazi u Hrvatsku u sklopu svjetske turneje za svoj novi album „Roots“ koji je snimio uz mnogobrojna gostovanja sjajnih glazbenika uklučujući Vince Gilla, Warren Haynesa, Derek Trucksa, Susan Tedeschi i njegovog brata Edgar Wintera. Natupit će po prvi puta u novouređenoj Tvornici kulture u četvrtak 1.ožujka.

Johnny Winter (Foto: Davor Veljača – Muzika hr)

Institut hrvatske glazbe dodjelit će PORIN – SPECIAL MERIT AWARD, nagradu za posebna postignuća u glazbi, legendarnom blues glazbeniku Johnny Winteru uoči njegovog trećeg zagrebačkog koncerta u četvrtak 1. ožujka, 2012. Na prigodnoj ceremoniji u hotelu Regent Esplanade, uz prisustvo medija, Johnny Winteru će Porin za posaban doprinos glazbi uručiti predsjednik udruge Hrvatske blues snage, glazbenik Boris Hrepić Hrepa.

Napomena: koncert Johnny Wintera u Zagrebu će se svakako održati. U slučaju nemogućnosti sviranja u  Tvornici osigurana je rezervna varijanta u sličnom prostoru sa sličnim tehničkim uvjetima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X