Porota donijela presudu u korist Johnnyja Deppa

Porota je utvrdila da je Amber Heard oklevetala Johnnyja Deppa opisujući se u tekstu kao ‘javna osoba koja predstavlja obiteljsko zlostavljanje’.

Johnny Depp (foto: Wikipedia)

Nakon šest iscrpljujućih tjedana svjedočenja, unakrsnog ispitivanja i skandaloznih optužbi obje strane, porota je proglasila Amber Heard krivom za klevetu bivšeg supruga Johnnyja Deppa.

Porota je Deppu dodijelila ukupno 15 milijuna dolara: 10 milijuna dolara nadoknade štete i dodatnih 5 milijuna dolara kaznene štete. Depp je tražio 50 milijuna dolara.

Međutim, i elementi protutužbe Amber Heard od 100 milijuna dolara dodijeljeni su u njezinu korist. Porota joj je dodijelila ukupno 2 milijuna dolara, sve za kompenzaciju štete, bez procijenjene kaznene štete.

Depp je podnio tužbu od 50 milijuna dolara kao odgovor na tekst svoje bivše supruge iz 2018. u The Washington Postu pod naslovom “Amber Heard: Progovorila sam protiv seksualnog nasilja – i suočila se s gnjevom naše kulture. To se mora promijeniti.” 58-godišnji glumac tvrdio je da je članak ciljao na njegovu reputaciju, iako ga Heard nikada nije eksplicitno spomenula po imenu.

Tijekom posljednjih mjesec i pol dana, drama koja se odigravala u sudnici postala je samo otrovnija, od Deppa koji tvrdi da mu je Heard odsjekla vrh prsta tijekom svađe do beskonačnog pregovaranja o tome je li glumica stavila vlastiti izmet na Deppovu stranu kreveta nakon svađe 2016. godine. Heard poriče da je to učinila.

Obje zaraćene zvijezde također su se osvrnule na utjecaj njihove veze i njezine javne posljedice na njihove karijere – od Deppa koji je svjedočio da je Disney prekinuo veze s njim i ukinuo planirani peti nastavak franšize Pirates of the Caribbean do Heard koja tvrdi da joj je uloga u “Aquaman 2” značajno smanjena zbog reakcije na njezine optužbe za obiteljsko zlostavljanje protiv Deppa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X