Porto Morto predstavljaju novi singl ‘Super ljepilo’

Osebujni, inovativni i uvijek maštoviti Porto Morto predstavlja novu pjesmu i video spot.

Porto Morto (Foto: promo)

Singl prepoznatljivog Porto Morto zvuka simbolički govori o trenutku vremena u kojem “krpamo, ljepimo” životne trenutke čekajući stvarnu promjenu. Krizna vremena u kojima se nalazimo živimo kroz privremena rješenja dok nam uistinu treba korjenita promjena načina života u kojem živimo sigurnije, humanije, optimističnije.

“Prva je ovo pjesma u kojoj smo se igrali s elementima moderne hip-hop estetike, ali opet sve dionice izvodi bend, korišteni su alati sampliranja te smo na taj način dobili neku slojevitost, beat-ičnost, ali i organski feeling u zvuku.”, kažu iz Porto Morta.

Video spot je četvrti video uradak s albuma “Portopop” iz tvornice snova Porto Morta. Nadrealna je to avantura u kojoj članovi benda prolaze kroz neobične situacije kroz koje se provlači simbolika pjesme. “Super ljepilo“ je fantazija o apsolutnom materijalu koji krpa svaki naš problem po putu. Ako imamo super ljepilo ne moramo nikad stati, sve se može skrpat, sve će biti ok, idemo dalje, daj još. U spotu Porto Morto između ostaloga glumi istjerivače rupa i pukotina, kako bi održali ravnotežu i mir u gradu.” , ističu glazbenici.

Autori pjesme su Roko Crnić i Hrvoje Klemenčić, na mixu im se pridružuju Iso Miki (Kukus) i Hrvoje Nikšić, a mastering je radio Višeslav Laboš.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X