Poklonili smo ulaznicu za zagrebački koncert grupe The Smile

Točnije kazano, ulaznicu poklanja jedan naš vjerni čitatelj iz Banjaluke koji je spriječen doći na koncert. Ulaznicu je kupio, ali ju ne želi prodati, već je odlučio pokloniti je preko našeg portala.

The Smile turneja 2022. – Zagreb je prva destinacija

“Jako sam se radovao ovom koncertu, a to je trebao biti i moj povratak koncertnim aktivnostima i putovanjima poslije ukidanja ograničenja, jer dolazim izvan EU, tačnije iz Vašeg susjedstva, iz Banjaluke. Koliko sam želio ga gledam The Smile (ili dio Radioheada) uživo pokazuje i serijski broj ulaznice, jer sam je kupio u prvoj minuti prodaje. Iako sam uvijek smatrao da je nešto dovoljno samo željeti, a kako bi se to i ostvarilo (kako je i bilo kad sam na Vašem portalu vidio najavu za koncert), sada baš i nije tako, jer trenutno imam zdravstvenih problema koji su me spriječili da putujem”, riječi su kojima nam se obratio Duško T. iz Banjaluke.

A takva želja je nešto što ne želimo odbiti. Stoga smo Duškovu “print at home” ulaznicu proslijedili Eleni Marjanović koja se ujedno i prva javila.

“Ovu ulaznicu kao posvećeni čitatelj RDD želim pokloniti drugom posvećenom čitatelju ili čitateljici portala”; poručio je još Duško, a upravo je takvoj čitateljici u otišla u ruke.

Ovim putem se zahvaljujemo Dušku na velikodušnosti i želimo mu brzi oporavak.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X