Poslušajte EP Noela Gallaghera specijalno objavljen za Record Store Day

Noel Gallagher podijelio je novi remiks EP, ‘It’s a Beautiful World’. Izdanje je to specijalno napravljeno za Record Store Day.

Noel Gallagher’s High Flying Birds (izvor: Wikipedia)

“It’s A Beutiful World” je pjesma s posljednjeg albuma Noel Gallagher’s High Flying Birdsa, “Who Built The Moon?”, koju je Gallagher u sklopu Record Store Daya (21. travnja) remiksao u različitim varijantama kako bi izbacio posebni EP na vinilu. Sada je isti objavljen i u digitalnom obliku.

Uključuje dva remiksa “Who Built The Moon”, dance veterana Andrewa Weatheralla te dva remiksa Haciendovih legendi Mikea Pikeringa i Graema Parka (jedan je remiks čisto instrumentalni).

Podsjetimo, Gallagher je nedavno priznao da ima dovoljno materijala za još dva nova albuma.

“Imam čitavi katalog pjesama, pišem cijelo vrijeme pa imam dosta materijala”, povjerio  je Gallagher Larsu Ullrichu u njegovu showu na Beats 1.

“Planiram nasnimiti još jednu ovakvu ploču (“Who Built the Moon?”) sa svojim producentom Davidom Holmesom, međutim, ova posljednja ploča uzela i način snimanja uzeo nam je 4 godine tako da ćemo vjerojatno, u međuvremenu, morati izbaciti još jedan album na ponešto tradicionalniji način”, izjavio je Gallagher.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X