Poslušajte neobjavljenu verziju pjesme ‘Kooks’ s nadolazećeg box seta Davida Bowieja, ‘Divine Symmetry’

Set je podnaslovljen ‘An Alternate Journey Through Hunky Dory’.

David Bowie “Kooks”

Album “Hunky Dory” Davida Bowieja bit će objavljen kao deluxe reizdanje koje će uključivati ​​neobjavljene kućne demo snimke, snimke uživo i druge rijetkosti iz tog doba.

“Divine Symmetry (An Alternate Journey Through Hunky Dory)” trebao bi izići 25. studenog putem Parlophonea. Na četiri CD-a sadržavat će 48 dosad neobjavljenih pjesama i demo snimaka snimljenih u razdoblju od 12 mjeseci prije izlaska “Hunky Doryja” 1971. godine.

Prvi CD kolekcije sadrži kućne i hotelske demo snimke pjesama koje će završiti na “Hunky Dory”, zajedno s neobjavljenim pjesmama poput “King Of The City”, “Right On Mother”, “How Lucky You Are (Miss Peculiar)” i “Tired Of My Life“.

Ostali diskovi uključuju Bowiejev live session kod Johna Peela iz 1971., BBC radijske snimke, live snimke, BOWPROMO EP, B-strane, alternativne verzije pjesama s “Hunky Dory” i drugo. S najavom reizdanja, Parlophone je podijelio Bowiejevu prethodno neobjavljenu verziju pjesme “Kooks”, preuzetu iz BBC-jeve radijske emisije Sounds of the 70s s Bobom Harrisom.

Kao dio box seta dolazi i Blu-ray disk koji sadrži remasterirano izdanje “Hunky Dory” iz 2015. i naslovno “alternativno putovanje kroz ‘Hunky Dory” koje zamjenjuje svaku pjesmu albuma s ranijom neobjavljenom verzijom. To će biti dostupno i kao samostalno vinilno izdanje u veljači sljedeće godine.

Luksuzno reizdanje sadrži i knjigu tvrdog uveza od 100 stranica s ekskluzivnim fotografijama i memorabilijama, kao i repliku Bowiejevih bilješki iz tog doba od 60 stranica, poput rukom pisanih tekstova, crteža kostima i drugih bilješki. Zbirka sadrži i bilješke koje su priložili koproducent “Hunky Dory” Ken Scott i drugi Bowieju bliski suradnici.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X