Potpuno drugačiji Florence + The Machine: Poslušajte novu pjesmu ‘Moderation’

‘Moderation’ ne zvuči kako bi inače očekivali od zvuka Florence Welch i njenog benda, a pjesma je debitirala ovog tjedna, prve noći njihove australske turneje.

  • 12
    Shares
Florence Welch (izvor: Universal Music)

Florence Welch i bend predstavili su novu pjesmu “Moderation” tijekom prve večeri njihove australske turneje, u RAC Areni u Perthu. Iako prethodno nastupu nije bilo govora o novoj pjesmi, na dostupnoj je setlisti označena pod imenom “Moderation”. Ono što je zacijelo indikativno to jest da se radi o pjesmi čiji zvuk uopće ne nalikuje autentičnom baroknom popu na koji nas je Florence Welch navikla i koji je postao karakterističan za bend. Umjesto toga, zamijećujemo dionice omotane oko tvrdog ulaska s bubnjevima i, umjesto pop melankolije, čvrstu gitarsku himnu.

“Moderation” je ujedno i prva pjesma benda od izlaska njihovog četvrtog studijskog izdanja “High As Hope”, prošle godine u lipnju. Bend je trenutačno na australskoj turneji do 30. siječnja, nakon čega se seli u kontinentalnu Europu i avanturu završava s nekoliko njujorških nastupa krajem svibnja i početkom lipnja.

Poslušajte “Moderation”:

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X