Potvrđen datum objave albuma Iggy & The Stooges

Iggy and the Stooges nakon šestogodišnje studijske pauze objavljuju novi studijski album „Ready To Die“, najavljen za izlazak 30. travnja.

Iggy And The Stooges 'Ready To Die'

Nakon što nas je David Bowie iznenadio neočekivanim singlom „Where Are We Now?“ i najavom novog studijskog albuma za ožujak, veliki mu prijatelj i partner Iggy Pop netom nakon njegovog izlaska iz hibernacije najavljuje svoje prvo cjelovito djelo novih materijala nakon šest godina. No, 1973. bila je godina kada je živahni Iggy s gitaristom Jamesom Williamsom i bubnjarom Scottom Ashetonom snimio „Raw Power“, a ovo će im biti prvo cjelovito zajedničko studijsko iskustvo otad. „Ready to Die“, nadajmo se samo simboličnog naslova, miksao je Ed Cherney, dok ga je producirao James Williams. Pored spomenute dvojice instrumentalista, na mjestu preminuloga Ronea Ashetona na bas gitaru uskače  Mike Watt.

Podsjetimo, Iggy je ponovno okupio originalnu postavu Stoogesa 2003. otkako su objavili tek jedan album „The Weirdness“, nakon kojeg je 2009. preminuo Ron Asheton.

Albumom najavljuju povratak korijenima Stoogesa, kao i novu svjetsku turneju u sklopu koje nam nakon šestogodišnjeg izbivanja dolaze u posjet.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X