Potvrđeno je, serija ‘Succession’ završava četvrtom sezonom

‘Nikad nisam mislio da ovo može trajati zauvijek’, rekao je tvorac serije Jesse Armstrong.

“Succession” (foto: HBO)

Višestruko nagrađivana HBO-ova drama “Succession” će prestati nakon nadolazeće četvrte sezone, potvrdio je kreator Jesse Armstrong. Serija je debitirala 2018., a sljedećeg će mjeseca emitirati svoju dugo očekivanu četvrtu sezonu.

Govoreći za The New Yorker, Armstrong je potvrdio da će nova sezona biti posljednja, rekavši: “Postoji nekoliko različitih aspekata. Prvo, mogli smo to reći čim sam nekako odlučio, gotovo dok smo pisali, što mislim da bi bilo čudno i perverzno. Mogli smo to reći na kraju sezone. Jako mi se sviđa ta ideja, kreativno, jer tada publika jednostavno može uživati u svemu kako dolazi, bez pokušaja shvaćanja stvari ili percipiranja stvari na određeni način nakon što znaju da je posljednja sezona. Ali, također, protuteža je misao da ne pokušavamo suviše skrivati. Osjećam odgovornost prema gledateljima i mislim da bih volio znati da mu se bliži kraj.”

Armstrong je dodao: “Tko zna za psihološke razloge, ali kreativni su bili da se činilo stvarno korisnim ne pokušavamo donijeti konačnu odluku godinama. Znate, u naslovu postoji obećanje “Nasljedstva”. Nikada nisam mislio da ovo može trajati zauvijek. Kraj je uvijek bio nekako prisutan u mojim mislima. Od 2. sezone pokušavam razmišljati: Je li sljedeća zadnja, ili ona poslije, ili je to ona poslije?”

Novi trailer za četvrtu sezonu nastavlja se nakon događaja u finalu treće sezone, gdje je Tom Wambsgans (Matthew Macfadyen) dojavio Loganu Royu (Brian Cox) o planu braće i sestara Roy da spriječe Waystar Royco da se spoji s GoJom. Royeva djeca sada planiraju urotu protiv svog oca Logana. “Mislim, to je hodanje po žici na žiletu… pad reputacije od 500 stopa”, Kendall primjećuje Romanu.

Brian Cox je ranije nagovijestio da bi četvrta sezona serije mogla biti posljednja. Govoreći u prošlogodišnjem intervjuu za The Times, glumac je rekao: “Nikome nisu obnovljeni ugovori. Tko zna koliko će još trajati.”

Autorica serije Georgia Pritchett također je sugerirala da bi moglo biti “najviše pet sezona, ali možda prije četiri,” još u lipnju 2021. godine

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X