Povratak Haustora na prvo mjesto Top-liste prodaje

Grupa Haustor s remasteriranim izdanjem albuma ‘Treći svijet’ (Croatia Records) vratila se na broj jedan Top-liste prodaje albuma. Time je grupa frontmena Darka Rundeka ostvarila četvrti tjedan na vrhu tijekom 2022. godine.

Haustor ‘Treći svijet’

Prošlotjedni vodeći na listi, grupa Riblja čorba s albumom “Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju” (Croatia Records) ovoga tjedna se nalazi na drugom mjestu, dok je svoj najbolji rezultat od ulaska (broj tri) ostvario live-album Pop Festival Ljubljana 1972 – Boom (Croatia Records). Izdanje grupe Idoli “Odbrana i poslednji dani” (Croatia Records) nalazi se na broju četiri, a na petoj poziciji nalazimo kompilaciju Vrući ljetni hitovi 2022. (Croatia Records).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 25. srpnja do 31. srpnja

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X