Poziv na radionicu Europskog glazbenog inkubatora

Trempolino i Lab852 osmislili su i postavili hrvatski pilot-projekt ovog inkubatora u okviru festivala Rendez-Vous (Festivala Francuske u Hrvatskoj).

OhnokonoFrancuska organizacija Trempolino i Lab852 iz Hrvatske pozivaju na druženje u Jiggy Bar (Brozova 48, Zagreb), u subotu 6. lipnja, kako biste zajedno i konstruktivno pričali  o razvoju glazbenika u kontekstu međunarodne umjetničke suradnje. Glazbena radionica i diskusijski forum dio su europskog projekta EMI (European Music Incubator).

U prvom dijelu dana glazbenici u rezidenciji, mlada francuska kantautorica Mauve Lunel u pratnji gitariste Gaêtan Durandière i iskusni hrvatski glazbenik Ohnokono,  pohađaju radionicu pod nadzorom dvaju stručnjaka – Michela Bonhourea iz Francuske i Valenta Samardžije iz Hrvatske. Proces je otvoren za javnost. Izazov tog dijela je unaprijediti projekt razvijen tijekom boravka u rezidenciji u pogledu kompozicije, scenografije te dogovora vezanih za nastup uživo koji predstoji sljedeći dan na MIMO-u.

Osim otvorenog pristupa procesu rada mentora s glazbenicima, program želi potaknuti raspravu o alatima i strategijama razvoja glazbenika u svrhu boljeg nastupa te u konačinici proboja hrvatskih glazbenika na međunarodnu scenu.

Stoga se stavlja poseban naglasak na poziv za sudjelovanje profesionalne javnosti u diskusijskom forumu koji će biti prilika za umrežavanje glazbenih profesionalaca u daljnjem razvoju projekta EMI.

Raspored :

11:00 -14:00      Radionica kolaborativnog učenja

14:00 -15:00      Razgovor o povratnim informacijama s mentorima i glazbenicima

15:00 -16:00      Pauza / Networking

16:00 -18:00      Otvoreni diskusijski forum o iskustvima s radionice, tehnici, usavršavanju znanja, međunarodnoj razmjeni i  suradnji te umjetničkom mentorstvu

Svoje sudjelovanje prijavite do 5. lipnja 2015. na: [email protected]

Više informacija o cjelopkupnom projektu EMI: www.lab852.com / www.facebook.com/Lab852

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X