Poziv na radionicu Europskog glazbenog inkubatora

Trempolino i Lab852 osmislili su i postavili hrvatski pilot-projekt ovog inkubatora u okviru festivala Rendez-Vous (Festivala Francuske u Hrvatskoj).

OhnokonoFrancuska organizacija Trempolino i Lab852 iz Hrvatske pozivaju na druženje u Jiggy Bar (Brozova 48, Zagreb), u subotu 6. lipnja, kako biste zajedno i konstruktivno pričali  o razvoju glazbenika u kontekstu međunarodne umjetničke suradnje. Glazbena radionica i diskusijski forum dio su europskog projekta EMI (European Music Incubator).

U prvom dijelu dana glazbenici u rezidenciji, mlada francuska kantautorica Mauve Lunel u pratnji gitariste Gaêtan Durandière i iskusni hrvatski glazbenik Ohnokono,  pohađaju radionicu pod nadzorom dvaju stručnjaka – Michela Bonhourea iz Francuske i Valenta Samardžije iz Hrvatske. Proces je otvoren za javnost. Izazov tog dijela je unaprijediti projekt razvijen tijekom boravka u rezidenciji u pogledu kompozicije, scenografije te dogovora vezanih za nastup uživo koji predstoji sljedeći dan na MIMO-u.

Osim otvorenog pristupa procesu rada mentora s glazbenicima, program želi potaknuti raspravu o alatima i strategijama razvoja glazbenika u svrhu boljeg nastupa te u konačinici proboja hrvatskih glazbenika na međunarodnu scenu.

Stoga se stavlja poseban naglasak na poziv za sudjelovanje profesionalne javnosti u diskusijskom forumu koji će biti prilika za umrežavanje glazbenih profesionalaca u daljnjem razvoju projekta EMI.

Raspored :

11:00 -14:00      Radionica kolaborativnog učenja

14:00 -15:00      Razgovor o povratnim informacijama s mentorima i glazbenicima

15:00 -16:00      Pauza / Networking

16:00 -18:00      Otvoreni diskusijski forum o iskustvima s radionice, tehnici, usavršavanju znanja, međunarodnoj razmjeni i  suradnji te umjetničkom mentorstvu

Svoje sudjelovanje prijavite do 5. lipnja 2015. na: [email protected]

Više informacija o cjelopkupnom projektu EMI: www.lab852.com / www.facebook.com/Lab852

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X