Poznati svi detalji oko nove ploče Fathera Johna Mistya

Konačno su objavljeni detalji novog studijskog izdanja Fathera Johna Mistya. Ime albuma je ‘God’s Favourite Customer’ i izlazi 1. lipnja.

Father John Misty (Foto: Wikipedia)

Jučer su Tillmanovi fanovi primjetili da se za njegov album već može predbilježiti na iTunesu s popisom pjesama koji, između ostaloga, potvrđuje da je naslov nove ploče “God’s Favourite Customer”.

Poznato je da će Tillmanovo četvrto studijsko izdanje biti obogaćeno sa deset pjesama – uključujući nedavno objavljeni singl “Mr. Tillman”.

“Većina ovog albuma napisana je u šest tjedana u kojima, najblaže rečeno, nisam bio sasvim svoj”, priznao je Tillman za NME.

“Živio sam u hotelu dva mjeseca. Riječi su naprosto izlazile iz mene. Motiv ovog albuma je ustvari nešto što mi se dogodilo prošle godine, što je, u trenutku kada me pogodilo, raznijelo moj život na komadiće. Mislim da glazba služi takvoj svrsi da bolni trenutci i trenutci izolirani od ljudi budu malo manje bolni i malo manje izolacijski.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X