‘The Beautiful One’, Princeovi nedovršeni memoari u prodaji do kraja godine

‘The Beautiful One’ naziv je Princeovih memoara koje je pisao do svoje smrti 2016. godine. Do tog je trenutka imao dovršenih tek 50 stranica koje je poslao izdavaču. 

Prince snimljen 1986. godine (Foto: Wikipedia)

Prema Princeovoj publicistkinji, Esther Newberg, Prince ja na memoarima radio s autorom Danom Piepenbringom. Piepenbring je rad nastavio i nakon Princeove smrti, a Newberg sada uvjerava da će memoari biti dostupni “upravo za božićnu blagdansku sezonu 2018”, piše Variety.

Knjiga će, navodno, sadržavati i reprodukcije originalnog Princeovog rukopisa, a već se i reklamira kao “nekonvencionalno i poetsko putovanje kroz Princeov život i kreativni rad.”

Govoreći o tome kako je Prince potpisao uopće ugovor za knjigu, Newberg je rekla da je sporazum postignut na način “kojem nikada prije nije svjedočila.”

“Urednici ne vole biti u istim prostorijama kao njihovi potencijalni klijenti, naročito dok im sugeriraju neke ideje”, objasnila je. “No ovoga smo puta tako morali organizirati stvari jer se Prince nije htio sastajati s urednicima pojedinačno.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X