Poznati svi novi detalji novog filma Quentina Tarantina

Poznati su novi detalji oko novog filma Quentina Tarantina, glumački cast polako se popunjava, a film o ubojstvima ‘obitelji’ Charlesa Mansona sada ima i službeni sinopsis.

  • 3
    Shares
Quentin Tarantino (izvor: Wikipedia)

Brad Pitt najavljen je kao novo pojačanje glumačkoj ekipi nakon što je već najavljeno kako je Leonardo Di Caprio prihvatio ulogu. Kako piše Deadline, film je i službeno dobio ime, a nosit će naslov “Once Upon A Time In Hollywood”, a priča će lokacijski i vremenski biti smještena u „Los Angeles 1969. godine, u doba kada je hippy Hollywood dosegao svoj vrhunac.“

Di Caprio će, kako je poznato, tumačiti ulogu Ricka Daltona, bivšu zvijezdu western TV serije, a Pitt će glumiti Cliffa Bootha njegovog dugogodišnjeg dublera. Oba lika trude se uspjeti u Hollywoodu kojeg više ne prepoznaju,  no ‘srećom’, Rick Dalton ima vrlo poznatu susjedu – Sharon Tate, navodi Deadline.

Tarantino je prvo produkciju filma slagao s The Weinstein Company, ali se sa studijom razdvojio nakon što je Weinstein prekrcat tužbama za seksualno zlostavljanje. Kako je poznato, Sony Entertainment nastavlja gdje je produkcijski stao Weinstein Company.

“Radim na ovom scenariju posljednjih 5 godina”, priznao je Tarantino, “Većinu svog života proveo sam u Los Angelesu, uključujući i tu 1969. godinu kada sam imao 7 godina. Vrlo sam uzbuđen oko ove priče jer želim ispričati priču o Hollywoodu i Los Angelesu koji više ne postoje. I ne mogu biti sretniji što pritom kao dinamični duo imam Di Caprija i Pitta kao Ricka i Cliffa.”

Prema navodima, Tarantino u filmu želi i Margot Robbie koja bi tumačila Sharon Tate iako je za ulogu razmatrana i Jennifer Lawrence. S filmom se povezuju i Tom Cruise, Al Pacino i naravno – Samuel L. Jackson.

Premijera filma planirana je za 9. kolovoza 2019. godine na 50. obljetnicu ubojstva bračnog para LaBianca, odnosno dan nakon 50. obljetnice ubojstva Sharon Tate.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X