Poznati svi novi detalji novog filma Quentina Tarantina

Poznati su novi detalji oko novog filma Quentina Tarantina, glumački cast polako se popunjava, a film o ubojstvima ‘obitelji’ Charlesa Mansona sada ima i službeni sinopsis.

Quentin Tarantino (izvor: Wikipedia)

Brad Pitt najavljen je kao novo pojačanje glumačkoj ekipi nakon što je već najavljeno kako je Leonardo Di Caprio prihvatio ulogu. Kako piše Deadline, film je i službeno dobio ime, a nosit će naslov “Once Upon A Time In Hollywood”, a priča će lokacijski i vremenski biti smještena u „Los Angeles 1969. godine, u doba kada je hippy Hollywood dosegao svoj vrhunac.“

Di Caprio će, kako je poznato, tumačiti ulogu Ricka Daltona, bivšu zvijezdu western TV serije, a Pitt će glumiti Cliffa Bootha njegovog dugogodišnjeg dublera. Oba lika trude se uspjeti u Hollywoodu kojeg više ne prepoznaju,  no ‘srećom’, Rick Dalton ima vrlo poznatu susjedu – Sharon Tate, navodi Deadline.

Tarantino je prvo produkciju filma slagao s The Weinstein Company, ali se sa studijom razdvojio nakon što je Weinstein prekrcat tužbama za seksualno zlostavljanje. Kako je poznato, Sony Entertainment nastavlja gdje je produkcijski stao Weinstein Company.

“Radim na ovom scenariju posljednjih 5 godina”, priznao je Tarantino, “Većinu svog života proveo sam u Los Angelesu, uključujući i tu 1969. godinu kada sam imao 7 godina. Vrlo sam uzbuđen oko ove priče jer želim ispričati priču o Hollywoodu i Los Angelesu koji više ne postoje. I ne mogu biti sretniji što pritom kao dinamični duo imam Di Caprija i Pitta kao Ricka i Cliffa.”

Prema navodima, Tarantino u filmu želi i Margot Robbie koja bi tumačila Sharon Tate iako je za ulogu razmatrana i Jennifer Lawrence. S filmom se povezuju i Tom Cruise, Al Pacino i naravno – Samuel L. Jackson.

Premijera filma planirana je za 9. kolovoza 2019. godine na 50. obljetnicu ubojstva bračnog para LaBianca, odnosno dan nakon 50. obljetnice ubojstva Sharon Tate.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X