Premijera četvrte sezone serije ‘Succesion’ na HBO Maxu i HBO-u

U novoj sezoni koju čini deset epizoda, sve se više bliži prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu.

“Succession” (foto: Warner Bros Discovery Adria)

Četvrta i ujedno posljednja sezona HBO serije „Nasljeđe” (Succession IV) imat će premijeru 27. ožujka na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20:50 h.

U novoj sezoni koju čini deset epizoda, sve se više bliži prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu. Izgledi za ovu seizmičku prodaju izazivaju egzistencijalnu tjeskobu i obiteljske razmirice među Royevima dok predviđaju kako će njihovi životi izgledati nakon što se posao sklopi. Slijedi borba za moć dok obitelj odvaguje budućnost u kojoj je njihova kulturna i politička težina ozbiljno ograničena.

U glavnim ulogama su Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, Alexander Skarsgård, Cherry Jones, Hope Davis, Justin Kirk i Stephen Root.

Prve tri sezone ove HBO hit serije su dostupne na HBO Max streaming platformi, a do sada su dobile ukupno 48 Emmy nominacija od kojih 13 nagrada Emmy, uključujući i kategoriju najbolje dramske serije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X