Preveden i objavljen u 666 primjeraka veliki biografski strip ‘Nick Cave’

Riječ je o opsežnoj strip biografiji na 332 stranica berlinskog autora Reinharda Kleista u nakladi Striparnice.

  • 201
    Shares
Strip knjiga ‘Nick Cave’

“Poštovana publiko, iznimno sam sretan, ponosan i velika mi je čast što Vam mogu predstaviti svoj najnoviji uradak u slavu stripa, slobode i rock&rolla. Pred Vama je drug i gospodin, panker i propalica, pjesnik, kapetan, frontman i velikan naše epohe. Dragi moji, izašao je Nick Cave!

Reinhard Kleist

Opsežna strip biografija na ciglih 332 stranice koju je nacrtao drug berliner Reinhard Kleist, preveo moj dragi drug Brat Jarre i predgovor napisao Zoran Stajčić. Strip za naše tržište sam uredio i objavio ja osobno što mi je pričinilo ogromno zadovoljstvo jer sam bio insider punk-rock scene 80tih godina tako da sam dao osobni obol konačnom obliku knjige”, najavljuje ovo bogato izdanje nakladnik i dakako domaći strip autor Tino Ćurin.

Strip knjiga “Nick Cave” tiskan je u tiraža od 666 komada, košta 150 kuna, a knjiga ima i vrpcu za traženje stranica, tzv. straničnik.

“Tto je također vanserijski egzamplar, jer do sada nisam nikad vidio pankersku knjigu sa vrpcom unutra”, izjavljuje Ćurin.

‘Nick Cave’, Reinhard Kleist

“Nick Cave” se od danas može kupiti preko Ćurinove Facebook stranice (dakako, inbox), zatim preko stranice Striparnica.net preko moje stranice www.striparnica.net ili u jednoj od renomiranih knjižara grada Zagreba, a to su abecednim redom i strateški raspoređene: Asteroid – Gajeva 17, Bookara – Maksimirska 39, Hoću knjigu – Bogovićeva 7 i Arena centar, Menart – Avenue mall, Rockmark – Berislavićeva 13 i dakako u Stripovima na kvadrat – Preradovićeva 34.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 201
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X