Prijavite se na Nucomers natječaj i nastupite na 9. Illectricity Festivalu

Poznat je datum održavanja ovogodišnjeg Illectricity Festivala koji će se odvijati na nekoliko lokacija u Zagrebu od 29. studenog do 7. prosinca 2013. Illectricity festival raspisuje natječaj za Nucomerse koji traje do 7. studenog, a pobjednici odabrani među mladim neafirmiranim DJ-evima i producentima imaju priliku nastupiti na završnoj večeri festivala, kao i na festivalima u regiji. U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 65 kuna.

9. Illectricity Festival

Deveti festival audio-vizualnih umjetnosti, Illectricity, održat će se od 29. studenog do 7. prosinca 2013. na više lokacija u Zagrebu. Illectricity će i ove godine biti edukativnog karaktera, a program će kroz 10 dana održavanja u glazbenom dijelu predstaviti brojne izvođače, te obuhvatiti mnoštvo radionica, prezentacija i debata na temu glazbe i interaktivnih vizualnih umjetnosti.

Hladne zimske večeri za početak će zagrijati Nucomers Night, večer rezervirana za mlade, neafirmirane DJ-eve i producente koji će odmjeriti svoje snage i umijeće. Deveti Nucomers natječaj će i ovaj put pokazati tko će u narednim godinama osvajati srca hrvatskih clubbera. Festivalski stručni žiri odabrat će Nucomers pobjednika koji će imati priliku nastupiti na završnoj večeri Illectricity Festivala. U suradnji organizacijom Pozitivan Ritam, pobjednik će, ovisno o žanrovskom pristupu u svojim setovima, imati priliku nastupiti i na Seasplash ili Slurp! festivalu, ali i festivalu iznenađenja iz regije.

Prijava na Nucomers natječaj

Ako ste DJ ili producirate bilo koju varijaciju elektronske glazbe, s naglasnom na inovativnost, svestranost i kreativnost, te još niste nastupili kao DJ/live act na većim partyjima, niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijoj glazbenoj etiketi pošaljite svoje materijale na [email protected] najkasnije do 7. studenog 2013.

Šaljite linkove na vašu glazbu, podatke koji trebaju uključivati biografiju, ime i prezime, godine starosti, e-mail adresu, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ ili live act).

Rezultati natječaja bit će objavljeni na Illectricity Facebook stranici.

Organizator Illectricity Festivala je Confusion, Udruga za promicanje audio-vizualnih umjetnosti, a više o festivalu možete pronaći na: http://www.facebook.com/illectricity i http://www.twitter.com/illectricity .

U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica koje vrijede za sva događanja na Illetricity Festivalu.  Cijena je 65 kuna, a ponuda vrijedi samo za online pretprodaju i to dok se ulaznice ne rasprodaju. Više informacija o ulaznicama potražite na Entrio.hr.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X