Prljave Sestre singlom ‘Nova jutra’ najavljuju novi album ‘Najgore tek dolazi’

Tri godine od debitantskog albuma, niški trio Prljave Sestre objavljuje novi singl i video spot za pjesmu ‘Nova jutra’ i najavljuje drugi studijski album ‘Najgore tek dolazi’, koji će se službeno pojaviti početkom 2020. godine u izdanju Pop Depresije i Kišobrana.

Prljave Sestre (Foto: Dida)

Kreativna jezgra benda Prljave Sestre i dalje je tandem Petar Milosavljević – Miloš Pavlović. Dolazak Milana Miggieja Stoiljkovića na mjesto bubnjara učinio je zvuk Sestara muzički zrelijim ali i razigranijim. Sve intenzivnija suradnja sa psihodeličnim pop sastavom Bohemija rezultirala je gostovanjem njenih članova (Dide, Janka i Mite) na snimanju i odlukom da Janko Džambas producira album.

“Nova jutra” je Petrova pjesma, moćna i hipnotična, u slavu ljubavi, prirode i života. Nošena Miloševim glasom i niljangovskom gitarom, psihodeličnom atmosferom i moćnom ritam sekcijom sa raznim “Lorel Kanjon” aranžmanskim ukrasima.

Album “Najgore tek dolazi” snimljen je tijekom ljeta 2019. godine u studiju “Šamarčina” u Vrbasu kod Roberta Telčera, koji je bio inženjer zvuka, ali i jedan od specijalnih gostiju na albumu. Dida (Bohemija) je autor spota za “Nova jutra”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X