Prljave Sestre singlom ‘Nova jutra’ najavljuju novi album ‘Najgore tek dolazi’

Tri godine od debitantskog albuma, niški trio Prljave Sestre objavljuje novi singl i video spot za pjesmu ‘Nova jutra’ i najavljuje drugi studijski album ‘Najgore tek dolazi’, koji će se službeno pojaviti početkom 2020. godine u izdanju Pop Depresije i Kišobrana.

Prljave Sestre (Foto: Dida)

Kreativna jezgra benda Prljave Sestre i dalje je tandem Petar Milosavljević – Miloš Pavlović. Dolazak Milana Miggieja Stoiljkovića na mjesto bubnjara učinio je zvuk Sestara muzički zrelijim ali i razigranijim. Sve intenzivnija suradnja sa psihodeličnim pop sastavom Bohemija rezultirala je gostovanjem njenih članova (Dide, Janka i Mite) na snimanju i odlukom da Janko Džambas producira album.

“Nova jutra” je Petrova pjesma, moćna i hipnotična, u slavu ljubavi, prirode i života. Nošena Miloševim glasom i niljangovskom gitarom, psihodeličnom atmosferom i moćnom ritam sekcijom sa raznim “Lorel Kanjon” aranžmanskim ukrasima.

Album “Najgore tek dolazi” snimljen je tijekom ljeta 2019. godine u studiju “Šamarčina” u Vrbasu kod Roberta Telčera, koji je bio inženjer zvuka, ali i jedan od specijalnih gostiju na albumu. Dida (Bohemija) je autor spota za “Nova jutra”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X