Prodana zgrada Apple Recordsa u Baker Streetu

Nakon glasina o mogućem novom izdanju do sad neobjavljenih pjesama The Beatlesa snimljenih u sklopu Fab Four’s BCC sessiona sredinom šezdesetih, pojavile su se još dva kurioziteta vezana za nekadašnje liverpulske Bube.

Apple Records

Ultimativna porcija uspomena

Pet stanova u londonskoj ulici Baker Street prodani su investitoru s Bliskog Istoka za navodnih 10.2 milijuna funti i tako doživjela sudbinu mnogih starih zgrada u centru Londona. Renta za stanove koji su uređeni suvremeno s karakterom pop kulture šezdesetih kretat će se od 750 do 1150 britanskih funti tjedno. Zgrada u kojoj su stanovi pripadala je diskografskoj kući The Beatlesa, Apple Recordsu čemu svjedoči i ploča na zgradi te ju povezuje s Johnom Lennonom i Georgeom Harrisonom.

Mamutski korak za čovječanstvo

Zubar i veliki obožavatelj Beatlesa Daniel Zuk otkupio je Lennonov zub za 20.000 funti na aukciji 2011. godine i tvrdi kako je u planu kloniranje Lennona na temelju DNA iz tog zuba. “Ako znanstvenici namjeravaju klonirati mamute, onda bi John Lennon mogao biti sljedeći. Biti barem djelić priče o povratku najveće zvijezde rocka je zakon,” izjavio je zubar.

Saznajte više: U pripremi novi BBC Session Beatlesa

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X