Publika u Velikoj Britaniji upozorena da ne uzima opasno jake ‘Tesla’ ectasy pilule

Jedna osoba je umrla, a 20 ih je prošlog mjeseca hospitalizirano u Bristolu.

  •  
  •  
Izuzetno jak ‘Tesla’ ecstasy

Publika, posebice klaberi i rejveri u Velikoj Britaniji upozorena je da ne uzimaju ecstasy tablete “Tesla” nakon što je jedna osoba umrla, a mnoge druge hospitalizirane u Bristolu prošlog vikenda od 23. do 25. srpnja.

U priopćenju gradskog vijeća koje je prenio Bristol Post stoji: “Prvog vikenda ponovnog otvaranja, 20 ljudi u Bristolu trebalo je hitno bolničko liječenje zbog rekreativnih droga. Jedna osoba je umrla. U opticaju su opasno jake rekreativne pilule. Budite svjesni rizika.”

“Postajemo sve zabrinutiji zbog izvješća o potencijalno smrtonosnoj seriji ecstasy pilula koje kruže gradom”, dodala je nakon smrti jedne osobe Christina Gray, direktorica javnog zdravstva Gradskog vijeća Bristola i dodala: “Iako savjetujem svima da ne upotrebljavaju ilegalne tvari, apeliram na svakoga tko to namjerava učiniti da se dodatno brine i bude svjestan svojih prijatelja i pomoći koja vam je na raspolaganju. Svi smo dugo čekali da se vikendi vrate, nemojte da vam neki od njih bude posljednji.”

Noćni klub Bristol Motion također je podijelio poruku opreza na društvenim mrežama uz fotografije plavih pilula u obliku trokuta s Teslinim logotipom, napisavši: “Svjesni smo nekih pilula dodatne snage u Bristolu. Budite oprezni kamo god otišli ovog vikenda – čuvajte se i pazite jedni na druge.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X