Pula i Motovun u potrazi za mladim filmofilima

Pulski filmski festival i Motovun Film Festival pozivaju osobe u dobi od 18 do 29 godina da se do 30. lipnja prijave na natječaj za sudjelovanje u radu Žirija mladih filmofila.

Pulska Arena tijekom Pula Film Film Festivala

Osam kandidata koji se pokažu najboljim na natječaju imat će priliku na oba festivala, od 19. do 26. srpnja na pulskom, te od 26. do 30. srpnja na motovunskom, istraživati sedmu umjetnosti, steći filmsko obrazovanje uz brojna predavanja, polaziti radionice i sudjelovati u razgovorima sa stručnjacima iz područja audiovizualnih djelatnosti. Uz dobro poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, jedan je od uvjeta natječaja i recenzija filma koji će do 29. lipnja biti prikazan na Hrvatskoj televiziji. Recenzija može biti tekstualna ili u bilo kojem drugom obliku: od stripa do kratkih filmova.

Recenzije pregledava i ocjenjuje dvočlani žiri filmskih stručnjaka iz Motovuna i Pule, a osmorici s najboljim rezultatima osigurat će se smještaj i prehrana, festivalski katalozi te posebne akreditacije za sve projekcije kako bi ispunili svoja zaduženja: gledanje hrvatskih, međunarodnih i kratkometražnih filmova, komentiranje i ocjenjivanje viđenih ostvarenja, sudjelovanje u anketama, diskusijama i razgovorima s autorima filmova te pisanje recenzija, blogova i slično.

Više informacija o samom natječaju i kako se prijaviti može se pronaći na: http://pulafilmfestival.hr/program/mladi-filmofili/

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X