Punčke doniraju novac žrtvama poplava

Ženska punk-rock trojka Punčke na društvenim je mrežama pozvala na pomoć slavonskim žrtvama stoljetne poplave i objavila kako sav prihod od merchandisea namjenjuju njima.

Punčke - "Sunčano s povremenom naoblakom"

Dok na Twitteru socijalno osvješteni pojedinci bezuspješno vode rat s prebogatim korporativnim divovima telefonije i telekomunikacije za trunčicu solidarnosti i dobrotvorstva, mali se glazbenici angažiraju makar i sa skromnijim prihodima.

Na svom su profilu Facebooka i Instagrama Punčke, koje su tek nedavno objavile debitantski album “Sunčano s povremenom naoblakom” pozvale sve na pomoć Slavoncima pogođenima poplavama:

“Kako bi barem malo pomogle svojim Slavoncima, odlučile smo staviti sav svoj merch na prodaju i sav prihod donirati potrebitima. To je najmanje što možemo učiniti jer među svima njima ima naših prijatelja, poznanika, kolega, susjeda. Ako imate vremena i volje i par desetaka kuna, a nemate naš CD ili ploču sad je prilika, jer ujedno i pomažete! Sve narudžbe se mogu obaviti putem inboxa. Ukoliko ste u Zagrebu, cijene su: CD (Sunčano s povremenom naoblakom) – 50kn LP (Sunčano s povremenom naoblakom) – 90kn dok za sve koji naručuju van Zagreba se naplaćuje i poštarina uz to. Navalite i hajmo svi zajedno pomoći!”

Merchandise možete naručiti ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X