Punčke doniraju novac žrtvama poplava

Ženska punk-rock trojka Punčke na društvenim je mrežama pozvala na pomoć slavonskim žrtvama stoljetne poplave i objavila kako sav prihod od merchandisea namjenjuju njima.

Punčke - "Sunčano s povremenom naoblakom"

Dok na Twitteru socijalno osvješteni pojedinci bezuspješno vode rat s prebogatim korporativnim divovima telefonije i telekomunikacije za trunčicu solidarnosti i dobrotvorstva, mali se glazbenici angažiraju makar i sa skromnijim prihodima.

Na svom su profilu Facebooka i Instagrama Punčke, koje su tek nedavno objavile debitantski album “Sunčano s povremenom naoblakom” pozvale sve na pomoć Slavoncima pogođenima poplavama:

“Kako bi barem malo pomogle svojim Slavoncima, odlučile smo staviti sav svoj merch na prodaju i sav prihod donirati potrebitima. To je najmanje što možemo učiniti jer među svima njima ima naših prijatelja, poznanika, kolega, susjeda. Ako imate vremena i volje i par desetaka kuna, a nemate naš CD ili ploču sad je prilika, jer ujedno i pomažete! Sve narudžbe se mogu obaviti putem inboxa. Ukoliko ste u Zagrebu, cijene su: CD (Sunčano s povremenom naoblakom) – 50kn LP (Sunčano s povremenom naoblakom) – 90kn dok za sve koji naručuju van Zagreba se naplaćuje i poštarina uz to. Navalite i hajmo svi zajedno pomoći!”

Merchandise možete naručiti ovdje.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X