Queens of The Stone Age predvode [email protected]

U Novom Sadu 11. lipnja, dan nakon zakazanog zagrebačkog koncerta, Queens of The Stone Age nastupaju na jednodnevnom festivalu [email protected] na Petrovaradinskoj tvrđavi, na glavnoj pozornici Exita.

Queens of The Stone Age na [email protected]

Headlineri [email protected] festivala predstavit će Srbiji album “…Like Clockwork” objavljen prošloga lipnja. Ovim će festivalom započeti ljetna EXIT Avantura, projekt temeljen na samom srpanjskom festivali koji ovim događajem dobija svoj osmi dan i opravdava status i titulu najboljeg festivala u Europi.

Pored Queens of The Stone Age nastupaju Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor.

Prodaja ulaznica za festival [email protected] počinje 4. travnja u podne. Vrlo ograničen broj promotivnih ulaznica po cijeni od 77 kn, bit će dostupan putem stranice gigstix.com. Sljedeća cijena ulaznice za festival iznosit će 125 kn. Ulaznice po redovnoj cijeni 125 kn bit će dostupne na prodajnim mjestima EXIT festivala čim se rasprodaju promotivne ulaznice.

Ulaz na [email protected] festival bit će besplatan za sve kupce kompleta karata za EXIT, uz uvjet da se prethodno registriraju. Oni koji su do 4. travnja kupili kartu za EXIT ili EXIT Avanturu (EXIT+Sea Dance), mogu se registrirati za [email protected] festival putem sitea gigstix.com, od 7. travnja u podne do 20. travnja. Pozivnice će biti personalizirane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima [email protected] festivala.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X