Quentin Tarantino odustao od ‘The Movie Critic’ za svoj posljednji film

Prema izvješćima, redatelj će snimiti potpuno drugačiji film za svoj deseti i posljednji film.

Quentin Tarantino (foto: Georges Biard / Wikipedia)

Quentin Tarantino je navodno odlučio odbaciti “The Movie Critic” kao svoj posljednji film.

Prema izvješću iz Deadline Hollywooda, neotkriveni izvori su izjavili da se redatelj “jednostavno predomislio” o snimanju filma “The Movie Critic”. Izvješće Deadlinea također navodi da su postojale glasine da je Tarantino prepravio scenarij, te da je produkcija filma odgođena zbog prošlogodišnjih štrajkova scenarista i glumaca.

Deadline izvještava da će se umjesto toga Tarantino usredotočiti na potpuno novi projekt za svoj deseti i posljednji film. Redatelj tek treba potvrditi navodno otkazivanje filma “The Movie Critic”.

Brad Pitt bio je najavljen kao glavna zvijezda projekta, a šuškalo se i o tome da će se u filmu pojaviti i drugi glumci koji su u prošlosti radili s Tarantinom.

Tarantino je ranije otkrio da priča govori o stvarnom filmskom novinara “pornografskog časopisa”, kojeg je često čitao dok je odrastao. “Pisao je o mainstream filmovima”, rekao je Tarantino. “Mislim da je bio jako dobar kritičar. Bio je ciničan kao sam vrag. Njegove recenzije bile su između ranog Howarda Sterna i onoga što bi Travis Bickle mogao biti da je bio filmski kritičar.”

Izvješće Deadlinea dolazi nedugo nakon što je Production Weekly objavio popis koji je sugerirao da će “The Movie Critic” početi snimati u jesen ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X