Quincy Jones se javno ispričao zbog svojih komentara

Quincy Jones uputio je javnu ispriku na račun kontroverznih komentara koje je dao u svoja posljednja dva intervjua.

Quincy Jones (izvor: Wikipedia)

Podsjetimo, legendarni producent i glazbenik ovaj je mjesec zasjao na svjetskim naslovnicama nakon intervjua kojeg je dao za GQ i Vulture gdje je, između ostalog, kazao i kako su Beatlesi “najgori glazbenici s kojima je radio”, “kako U2 više ne pišu dobre pjesme”, ispričao je i kako je poznati američki glumac i komičar Richard Pryor redovito održavao spolne odnose s Marlonom Brandom. Također je izjavio i da je jednom bio na “dejtu” s Ivankom Trump i da mu je poznato ime ubojice Johna Kennedya.

Jones je u priopćenju naveo: “Ja nisam savršen čovjek i ne bojim se to reći. Žao mi je i ne bojim se ni to reći”, pa nastavlja, “Ako imate sreće da ste proživjeli ovako dug i lud život kako sam ga ja proživio, izvjesni detalji vezani uz izvjesne događaje naprosto preplave vaš um, najednom, iz ničega. Shvaćam da to što sam u 85. godini života ne opravdava posljednje događaje. Ovim putem upućujem ispriku svima koji su se našli uvrijeđenima zbog mojih posljednjih izjava, a posebno mi je žao mojih prijatelja, i onih koji su još uvijek sa mnom i onih koji to više nisu”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X